Hoe kan ik beter slapen tijdens de examenweken?

Help! Ik slaap zeer slecht tijdens de examenweek, waarschijnlijk door examenstress. Maar hoe kan ik beter slapen zonder pillen graag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zorg dat je voldoende je stof geleerd hebt ,dan hoef je daar niet over wakker te liggen. Stop een uur voordat je gaat slapen met leren ,om even je hoofd rust te geven. Drink iets warms, en ga dan slapen. Je bereikt niks met piekeren. Als je iets in je hoofd hebt dat je wil onthouden, schrijf het dan op een notitieblok naast je bed en lees dat de volgende ochtend. Dan kan je het die nacht uit je hoofd zetten.

Lees wat voordat je gaat slapen en drink rose dan slaap je goed. Een familielid van mij gebruikt melatonine pilletjes dat is spul waarvan je beter slaapt. Je wil wel geen pilletjes maar dat lijkt me wel de slimste oplossing. Ik denk dat ik een beetje een nutteloos antwoord geef want de pilletjes zijn ook niet zo goedkoop, maar ik wil u graag helpen :D

niets met caffeïne drinken voordat je gaat slapen! EN ga op je rug liggen, maak je hoofd leeg en let op je ademhaling. Rustig in en uit ademen. Zorg ervoor dat geen enkele gedachte meer in je hoofd zit! En warme melk drinken, schijnt ook te helpen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100