Ik heb een beetje een dikke buik, ik wil die graag weg hebben. Maar ik weeg wel gewoon goed zegt de dokter. Hoe krijg ik die buik weg zonder afvallen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Buikwand correctie misschien.. Verder niet veel opties, en sporten

Je kan buikspieroefeningen doen.

het antwoord dat je kán buikspieroefeningen doen , is oké maar het is eigenlijk; je móét buikspieroef. doen !!! eerst is het echt heel vervelend maar het gaat gemakkelijker worden (althans bij bij wel) sucses! Toegevoegd na 17 minuten: ach ik zie nu een foutje in mijn tekst !!! ik bedoel : bij mij wel ! dank andere oplettende gv collega!!!

Als eerste: is je buik echt dik? of denk je alleen maar dat die dik is omdat je jezelf vergelijkt met modellen in fitness- en modebladen? Wat eet je op een dag? Bepaalde voeding, hevig bewerkte of gasvormende producten kunnen je buik dikker maken. Eerste tip dus: gezonder eten. Minder koekjes en chips, meer groente, fruit, volkoren granen en eiwitten. Je bent nog in de groei (14 jaar zag ik) dus ga niet te weinig eten. Hoe is je houding? Sta je netjes rechtop? Schouders wat naar achter, borst vooruit, buik een beetje aangespannen. Controleer in de spiegel of je recht staat. Netjes rechtop staan en voorovergebogen staan maakt een groot verschil in hoe je figuur er uit ziet. Nog een tip: ga lekker sporten en bewegen. Ik weet niet wat je aan beweging doet, maar dat is ook goed voor je spijsvertering. Sommige mensen noemden buikspieroefeningen. Die kun je gaan doen, maar als je voeding niet goed is, hebben ze niet veel effect. Oefeningen voor buikspieren en rugspieren zijn wel goed voor je houding.

Het is moelijk voor ons om te beoordelen of je een dikke buik hebt of niet. Geeft ook niet. Vraag aan je vrienden of ze echt vinden of je een dikke buik hebt. Want misschien denk je het en is het misschien niet zo. Buikspieroefening heeft geen zin. Daar train je alleen je spieren en verder niets. Je zou bijvoorbeeld aan krachttraining te doen. Dan lijk je ook wat gespierder. Snoep niet meer als je dat doet en eet dan liever wat fruit of gedroogd fruit zonder suiker. Ook niet teveel want ook daar kan je dik van worden.

Als je vind dat je een iets te dikke buik hebt kan je gezond gaan eten,sporten etc. het liefst cardio!! Tuurlijk weet ik niet hoe je eruit ziet en hoe 'dik' je buik nu echt is. Als je wilt sporten kan je opbellen naar een fitnessclub en om een total body check vragen (ook vetmeting) en kijken of je nu echt te dikke buik hebt. Zo ja,kunnen ze zelf een plan opstellen naar jou behoefte! Dat is wel zo handig want dan ben je meteen goed geholpen door mensen die er echt iets van af weten! Succes :)

Elke dag 2x een kwartiertje Zumba. Na 14 dagen zie je resultaat. Er staan filmpjes op You Tube. Ik weet uit ervaring dat het helpt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100