wat moet ik doen ik heb keelpijn ?

ik heb verschrikkelijk veel keel pijn het is zo dat het al weken aan sleept week 1 keelpijn dokter geweest en antibiotica gekregen en volledig uit genomen week 3 weer keel pijn en weer naar dokter geweest hij zegt dat ik nog stukjes amandelen heb zitten maar dat dat geen kwaad kan allee weeral antibiotica genomen en ook volledig uitgenomen week 5 fack keel begin weer pijn te doen dan heb ik pijnstillers genomen nu week 7 pijnstillers helpen niet meer :S als die stukjes amandelen geen kwaad kunnen wat kan het dan zijn :s help !!

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de huisarts het niet meer weet vraag dan een verwijskaart voor de specialist. Dit is niet normaal dus naar de specialist, en gauw.

Je inderdaad het beste een verwijzing aanvragen. Waarschijnlijk doe die stukjes gewoon goed zeer. En worden ze er uitgehaald. Maar het komt goed! Dat zweer ik je! Veel sterkte.

vraag een verwijzing naar de kno arts. hij is er in gespecialiseerd en weet goed wanneer de amandelen wel of niet geknipt moeten worden, in de tussentijd geen zo min mogelijk pijnstillers in nemen, probeer goed honing te eten of doe de honing in warme thee of melk. en ijs kan ook goed helpen. succes

Bronnen:
ik had ook amandelen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100