Weet iemand wat ik het beste doe om de vermageren?

moet vermageren voor mijn gezondheid pijn in mijn benen +,rug en heupen help mij kan niet meer vooruit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ben je misschien te veel afgevallen binnen een te korte tijd? Ik kan me voorstellen dat je lichaam dat niet zo leuk vindt. Ik moet 10 kilo aankomen maar als die er INEENS bij zouden zitten, zal ik me een vet varken voelen. Het moet wel gelijkmatig gebeuren. Veel sterkte!

Gezonder eten en meer bewegen (voor zover je dat kunt) dat weet je natuurlijk allemaal wel. Maar wat ook goed kan helpen is schrijven schrijven en schrijven. Constant bijhouden wat je eet per dag (en dat is vaak meer dan je denkt). Schrijf ook de calorien of punten erbij op zodat je al redelijk vroeg op de dag weet wat je al hebt gegeten zodat je daar de rest van de dag rekening mee kunt houden. Heel vaak gaat het er niet eens zozeer om hoeveel je eet, maar wàt je eet. Met èèn halve rookworst of een pizzapunt bijvoorbeeld zit je eigenlijk al aan je tax van die dag wanneer je wilt afvallen. Je moet je dus ook goed bewust zijn van wat je eet. Het aldoor opschrijven (en opzoeken hoeveel calorien en voedingswaarde etc.) heeft mij indertijd erg geholpen om mij een ander eetpatroon aan te meten. Succes! Toegevoegd na 17 minuten: Ik vergat er nog bij te zetten dat ik dit ook al een tijdje heb gedaan en dan de calorien in geld omzetten. Dan was elke calorie 5 ct en mocht je bij 1000 calorien dus voor 50 euro per dag opeten. Je krijgt dan bij heel veel dingen de neiging om te denken : Poeh wat duur (in verhouding), en gaat dan op zoek naar wat anders wat niet 'zo duur' is (en meestal gezonder dus). Moest ik ineens aan denken bij Marleens's reactie op mijn antwoord dat ik daar toen ook een dik schrift van volhad met de 'prijzen' van alles ;-)

Het HP dieet is het beste dieet wat er bestaat. HP = halve porties En natuurlijk direct alle ongezonde dingen laten staan!

Ik wil wel weer een paar open deuren voor je intrappen ; minder eten, vooral minder vet, meer bewegen. Dat zijn de enige dingen die helpen. Na een kilo of tien merk je al een significante verbetering en gaat het bewegen steeds makkelijker. Maar als je echt veel moet afvallen ,zoek daarvoor dan zeker in het begin begeleiding. En ik weet waar je voor staat ; ik moet ook weer rond de veertig kilo afvallen (liefst 60, maar dat vind ik iets te hoog gegrepen en ik ga eerst maar eens voor 10) omdat ik suiker heb. Niet meer voor de lol of voor het mooie dus, maar gewoon om te blijven leven. Dat motiveert, wel, hoor ! Leuk is het niet, en lekker al helemaal niet, maar ik weet uit ervaring dat ik me onder de 100 kilo al helemaal geweldig voel, dus maar gewoon weer een beetje doorbijten. Je zult elke dag balen van al die lekkere dingetjes die je moet laten staan (vooral tussendoortjes en ECHT lekker broodbeleg, vlees en warm eten) maar elke week dik beloond worden door je weegschaal, en na een tijdje ook door het stapje voor stapje afnemen van allerlei andere klachten die je vermoedelijk hebt. Veel sterkte.

Als je er zoveel last van hebt, (en dat heb je, zei je) . Dan kan je wel het zoveelste kant-en-klaar dieet gaan volgen, of 'halve porties' maar daar gaat je honger gevoel niet mee over. Laat je begeleiden door een goede dieetist. Want volgens boekjes en kant en klaar dieëten ga je een jo-jo effect opbouwen. Je moet je houding omtrent eten veranderen. Een goede dieetist weet een hoop zinvolle trucs op je weer op je goede gewicht te krijgen. Schaam je niet om deze stap te nemen want een hoop mensen hebben er echt last van.

Het is makkelijk om te zeggen, minder eten, meer sporten en de lekkere dingen te laten staan. Maar dit is echt vreselijk moeilijk. Je kan dit het beste doen met meerdere mensen zodat je er niet alleen voor staat, erover praten met lotgenoten wil ook helpen zodat je er goed tegenaan kunt gaan. En zeker nu de feestdagen voor de deur staan en alles lekker is. Dus samen afvallen, sporten en praten. Hieronder een bron om iets samen te doen en je het gevoel te geven dat je echt niet de enige bent. In het begin zal het heel erg moeilijk zijn omdat je het hele patroon moet veranderen, maar als je er eenmaal mee bezig bent zit je er volop in en als de 1e kilo's er van af zijn komt de motivatie ook. Heel veel succes

Bronnen:
http://www.jouwgewicht.nl/

Niet meer gebruiken dan je lichaam verbruikt. Makkelijker gezegd dan gedaan. suc6

Mijn man en ik hebben het gedaan met behulp van de site van weight watchers, dan leer je stil staan bij het aantal punten van wat je eet en dat ga je vergelijken met hoe lekker je het eigenlijk vindt. Geen jojo effect en al weer een paar jaar slank. Afvallen is eigenlijk leren kiezen. Eet vooral niet te weinig anders gaat je metabolisme omlaag en dan wordt het nog veel moeilijker en ontstaat snel het jojo effect. De grenzen staan op de site. De link: http://www.wijvallenaf.nl/Weight-Watchers/ succes ermee.

Gezond, doeltreffend en duurzaam vermageren is niet eenvoudig. Het vraagt tijd, motivatie en een zekere inspanning waarbij eetgewoonten moeten worden aangepast. Vermageren is dus niet "eventjes" een dieet volgen... Het blijft nog steeds een kwestie van doorzettingsvermogen...

Ligt er een beetje aan hoeveel hoe snel je moet/WIL afvallen?...Ik weet een goede en betrouwbare methode, kost wel een hoop centen per maand maar gegarandeerd resultaat én begeleiding! Het is een snel dieet en als je goed te werk gaat geen jojoeffect....Je moet natuurlijk je eetpatroon veranderen...want dan ligt het NIET aan je dieet maar aan het "mondje" dat is gewoon eerlijk. Als je echt WIL en dus de discipline kan opbrengen is het een superdieet!! Ga daar eerst eens goed over nadenken, hoe graag WIL je ECHT!!!!????

een fruitpers kopen zo eentje waar heel fruit in kan elke ochtend inplaats van je ontbijt en op een leege maag een shake van welke fruit dan ook behalve bananen en veel bewegen hielp bij mij zonder dat dit de bedoeling was ik wilde gewoon wat meer vitaminen maar inplaats daarvan viel ik af ben er zelf dus mee gestopt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100