Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wanneer heb je een mooi gezicht?

Wanneer heb je een mooi gezicht? Op symmetrie en een egale huid na?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Wanneer het spreekt. Het moet er uitzien alsof die persoon interessant is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Er is zo'n speciaal 'raster' te vinden op internet waarin aangegeven staat waar de ogen neus etc horen te zitten. Als je dit raster over een foto plaatst en alle onderdelen zitten op de aangeduide plaats ben je 'knap' en heb je een mooi gezicht
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Uit onderzoek is gebleken, dat mensen het gemiddelde gezicht vaak mooi vinden. Of je een mooi gezicht hebt, hangt dus af van de samenleving waarin je leeft, hoe de mensen er daar gemiddeld uitzien. Als je sterk afwijkt van dat gemiddelde, zullen mensen het niet mooi vinden, maar als je een vrij gemiddeld gezicht hebt, vinden mensen het wel mooi. Onderstaande link geeft gemiddelde gezichten van verschillende nationaliteiten:

http://www.nsmbl.nl/het-gemiddelde-gezicht-van-vrouwen

Toegevoegd na 3 minuten:
Dat is wel over het algemeen gesproken dan, want een Italiaan kunnen we best knap vinden, terwijl die toch niet zo gemiddeld is..;) Dus er zijn blijkbaar uitzonderingen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding