Ik heb bruine ogen en zou graag blauwe willen, wat voor lenzen moet in nemen en wat is de prijs de voordelen en de nadelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb ook (donker)bruine ogen, en ik heb ook weleens kleurlenzen gehad. Ik weet dat blauw en groen er erg nep uitzien op bruine ogen. Blauw heb ik gezien bij een ander, en groene kleurlenzen heb ik zelf gehad. Hoewel ik getint ben, vind ik grijs er bij mijzelf het minst nep uitzien. Als jij lichter bent dan ik, zal het er waarschijnlijk nòg minder nep uitzien. Vraag anders bij een opticien welke kleur hij/zij jou aanraadt. Blauwe kleurlenzen raad ik je in ieder geval echt af. Toen ik ze kocht (2010) waren ze €27,50. Een nadeel: in zonlicht valt een lichte kleurlens op een donkere oogkleur wel op voor mensen die jou goed kennen/vaak zien. Een voordeel.. Tjaa, ik vind het eigenlijk best zonde. Toegevoegd na 59 minuten: Het lukt mij niet om een reactie te plaatsen, dus ik doe het even zo. Je kunt, voor zover ik weet, allang niet meer (kleur)lenzen uitproberen voordat je ze koopt. Wel hebben ze vaak foto's van donkere ogen met daarop kleurlenzen. Geef het maar aan als 't plaatje het niet doet..

Een tijdje geleden wilde ik ook kleurlenzen proberen en ze hadden toen redelijk goedkope bij de hema! Groene, blauwe en hazelkleurige.

De prijs van de lenzen weet ik niet precies. De nadelen zijn niks meer dan bij gewone lenzen. Dus dat het soms misschien lastig is ze in te doen en dat het ook zeker moet wennen (dit weet ik want ik heb zelf ook lenzen). Veel meer nadelen zitten er niet aan. De voordelen zijn dus inderdaad waar ze voor bedoeld zijn: je hebt de kleur ogen die je wilde hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100