waarom doe je een gebit 's nachts uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je slaapt ontspannen al je spieren. Je gebit kan dan van zijn plaats komen en hierdoor kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Daarnaast is het goed voor het gebit om het iedere nacht te reinigen. Het hoeft niet perse, je gebit uitdoen. Maar dan is er meer kans op drukplekjes, ontstekinkjes en vuil onder het gebit. zie ook de bron: http://www.kwaliteitsprothese.nl/nl/site/kunstgebit_menu Doe uw kunstgebit ’s nachts uit Wanneer u gaat slapen, moeten ook uw kaken rust krijgen. Doe daarom uw kunstgebit uit als u naar bed gaat. Dat is beter. Vindt u het vervelend om met een lege mond te slapen? Doe dan alleen uw ondergebit uit. Wilt u toch uw hele kunstgebit dag en nacht dragen? Laat uw mond en kunstgebit dan minimaal één keer per jaar door uw behandelaar controleren. Heeft u het kunstgebit niet in uw mond? Bewaar het dan in een glas water. Ververs het water iedere dag. U kunt uw kunstgebit ook in een glas gevuld met een reinigingsmiddel bewaren. Spoel het kunstgebit altijd goed af met water voordat u het weer in uw mond plaatst.

Omdat het gebit onder het slapen los kan gaan zitten en dan los in je mond kan komen te liggen. Ook geeft het de kaak wat rust omdat deze uiteraard door het gebit belast word

omdat er door roken en sommige dranken aanslag op ontstaat. na een nachtje weken in de steradent heb je weer een fris bitje.

Je gebit kan los komen in je mond, dit kan een potentieel gevaar tot stikken opleveren. Je eigen gebit inslikken... Hmmz past niet, dus blijft hangen en kan je er in stikken.

Ik doe mijn gebit helemaal niet uit 's nachts! Volgens mij doet dat vreselijke pijn!

Je wil tijdens je dromen niet met een mond vol tanden staan, toch!

Met kleefpoeder goed vastplakken. Stel je voor dat er brand uitbreekt...

Elke nacht je gebit in een beker met een reinigings tabletje is goed voor je gebit..! Eigenlijk is dit voor 3 minuten. maar voor een nachtje is het ook beter, ook voor je zelf tijdens het slapen...

Je kan er in stikken bij sommige mensen en sommige mensen vinden het ook lekker zitten.

Hygiene!!!

Vaag...Ik doe dus ook mijn gebit NOOIT uit...Alleen als ik bezopen ben..Hahahaha>>>>>Nee erlijk ik doe m nooit uit!!! Maar houd m goed schoon als ik wakker ben...is iets makkelijker ;)

kan ie lekker weken in een glas water...maar hopen dat dennis the menace niet langs komt..(ken je die scene nog...met Mr wilson)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100