me haar is erger gespleten door het stijlen het ziet er niet uit wat moet ik nu doen??

het ziet er lelijk uit en ik krijg nu heel snel klitten,Heel vervelend :(

Weet jij het antwoord?

/2500

Een beschermend laagje Er bestaan speciale behandelingen voor gespleten haarpunten op basis van siliconenolie, die de gespleten haarpunten met een flinterdun laagje bedekt. Dit procedé herstelt de haarpunten tijdelijk. Je haar ziet er onmiddellijk gezonder en minder pluizig uit. Opgelet, deze behandeling moet je niet na elke wasbeurt herhalen. Het is beter ze maar om de drie keer te doen: de siliconenfilm overleeft heel wat wasbeurten. Als de laag te dik en te zwaar wordt, trekt ze je haar naar beneden en maakt ze je kapsel dof. Verspreid een of twee druppeltjes van het product over de droge haarpunten. Met een klein beetje vloeistof kan je al heel wat haar behandelen. Knip je haar in de strijd tegen de gespleten haarpunten Eerst en vooral het goede nieuws: dankzij de talloze goede producten die nu verkrijgbaar zijn, hebben we met zijn allen minder en minder last van gespleten haarpunten. Als je toch nog problemen blijft ondervinden, kan een bezoek aan de kapper een oplossing bieden. Hij heeft een speciale techniek die de gespleten haarpunten verbergt onder een laag gezond haar. Je haar ongeveer één centimeter afknippen is ook een goed idee. Als je het elke acht tot tien weken op die manier inkort, blijft het toch groeien. De natuurlijke maandelijkse aangroei bedraagt immers 1 tot 1,5 centimeter. Op die manier wordt je kapsel voller en vooral gezonder. Goede borstels splijten je haarpunten niet Gebruik materiaal van goede kwaliteit als je regelmatig last hebt van gespleten haarpunten. Denk er zelfs niet aan om goedkope kammen of metalen borstels te kopen. Integendeel; gebruik borstels met echt everzwijnenhaar en kammen van echt hoorn of hout. Ze werken het beste. Gebruik ook zeker geen borstels of kammen met lange pinnen, die je haar met bruut geweld doorploegen.

Het aller beste wat je kunt doen is eens naar de kapper gaan en je haar goed laten knippen. Alle mogelijk lapmiddelen zijn nutteloos.

Er is ook wel speciaal spul in de winkel te koop die je voor het stylen er in sprayt of masseert waardoor er een soort laagje om je haar ontstaat, dit zie je niet zitten hoor! Weet niet precies hoe het heet.. vraag ernaar in een etos ofzo! en ja naar de kapper om de puntjes eraf te laten halen, stijlen is niet het allerbeste voor je haar..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100