Zijn er andere mogelijkheden om erachter te komen of je allergisch bent voor krabben?

Kan dit alleen met een bloedonderzoek of zou je bijvoorbeeld beetje krabsalade op je handpalm kunnen smeren en afwachten om te zien of je uitslag krijgt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je allergisch voor een voedingsmiddel bent, dan hoef je nog niet allergisch te reageren als je de stof op je handpalm smeert. Je krijgt het dan immers niet binnen. Krabsalade klinkt wel leuk, maar over het algemeen zit daar geen echte krab in, maar alleen surimi met krabsmaak. Waarom denk je eigenlijk dat je allergisch bent voor krabben? Heb je die misschien ergens gegeten? In dat geval kan het ook een ander ingrediënt geweest zijn van de saus of van de krabsalade. Als je echt wil weten of je allergisch bent voor krabben, ga dan naar een visboer en koop daar een klein stukje echte krab. Niet te veel, want het is erg duur. Hiermee kan je thuis op je gemak uitproberen of je een allergische reactie krijgt. Succes ermee. :)

Via een spiertesttechniek, Kinesiologie, kun je testen of je intolerant of allergisch bent. Je hoeft dan het voedingsmiddel niet in te nemen. Als je via een zoek paging Kinesioloog intikt zal je er best een in je buurt kunnen vinden. Succes !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100