waarom verkrachten mensen ??

ik zag laatst bij opspring verzoxcht dat een vrouw door een man werd verkracht die zichzelf aan het masturberen was, waarom doen mensen dit ?

Weet jij het antwoord?

/2500

omdat deze mensen meestal gefrustreerd zijn en ziek geestgedachtes hebben om andere mensen dit aan te doen. meestal hebben ze er geen gevoel bij met wat voor schade ze aan ander aanrichten. ook heb je mensen die sexverslaving hebben en tekortkomen. al bij al is het moeilijk te zeggen alleen dat ze gevoelloos zijn en ziek zijn in gedachtegang.

Er is onderzoek gedaan naar verkrachters. Het schijnt niet te zijn dat er sexuele lust is, maar meer de spanning die het met zich mee brengt om iets te doen wat niet mag.

Die mensen hebben geen controle over hun lusten en zoeken ontlading voor hun sexuele genoegens. Ze beleven er vaak plezier aan dat het slachtoffer bang is, of dat ze macht hebben over het slachtoffer. Het is gestoord gedrag, dat is duidelijk en ze zouden er beter aan doen om in therapie te gaan om hun asociale gedrag af te leren, of medicijnen te nemen die hun driften tegengaat of tempert.

ze denken dan dat ze macht hebben en daar krijgen ze een kick van

Daar is geen vaste reden voor te geven, maar omdat alle mensen nu eenmaal anders zijn, ook steeds andere redenen. Je hebt eenzame mannen die geen vrouw kunnen krijgen en uit frustratie verkrachten. Je hebt mannen die genieten van de machtspositie, vaak zijn dit mannen die weinig zelfbewustzijn hebben of niks te vertellen. Sommige mannen zijn zelf misbruikt of zijn met weinig tederheid en aanraking grootgebracht. Het is nl. zo dat zo iemand snel agressief kan worden. Genot en geweld zijn twee uitersten en botsen vaak. Iemand heeft na een orgasme ook geen behoefte om iemand in elkaar te slaan. Een kind dat met veel liefde en tederheid is opgevoed en tevreden is, zal ook niet zo snel agressief zijn tegenover anderen, dan wanneer een kind met harde hand en niet met liefdevolle aanrakingen is opgevoed, vaak is het dan zo aangeleerd om met geweld te reageren. Er zijn ook mannen die vanuit hun cultuur bijv. hebben geleerd dat een vrouw er is om hen te dienen. Voor hen is een vrouw een wezen dat geen respect verdient. Zij hebben dit altijd zo meegekregen en geleerd en hebben dan ook geen enkele invoeling erbij dat een vrouw ook gevoelens heeft. Triest maar waar, zij weten niet beter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100