kan ik als ik 17 ben nog steeds me laten ombouwen tot jongen?

ik ben 17 ik heb al since kleins of aan problemen met mijn lichaam ik voel me er gewoon niet in thuis ik val ook niet op mannen/jongens zoals "normale meisjes" ook toen ik 5 was ben ik misbruikt door me eigen vader dat is ook een reden waarom ik mijn lichaam k*t vind ik zit er erg mee dat ik niet tegen mijn moeder durf te zeggen dat ik me HELEMAAL NIET thuis voel in dit meisjes lichaam :/ dus hulp is welkom

Weet jij het antwoord?

/2500

Praktisch gezien is het wel mogelijk, maar je moet je echt afvragen of je dat wel wilt? Het is nogal wat als je heel je geslacht laat veranderen. Transseksuelen worden vaak slecht behandeld en niet iedereen accepteert het. Ik zelf raad het je af, door alleen je lichaam te veranderen veeg je niet al je problemen weg, dat kan nooit een excuus zijn. Misschien zijn er andere manieren om over je verdriet heen te komen?

Ja dit is mogelijk. Wel gaat hier aan vooraf een lange tijd aan gesprekken. Veelal met psychologen. Ik heb niet heel lang geleden met een vrouw in het ziekenhuis gelegen die zich liet ombouwen naar een man. Ik heb veel met haar gepraat en haar proces heeft 4 jaar geduurd voordat ze zich kon laten ombouwen . Als je dit ervoor over heb moet je het vooral doen ! Neem contact op met de huisarts en hij/zij kan je veder helpen. Heb trouwens nog nooit iemand zo gelukkig gezien die wakker werd uit een narcose als deze nu man ! Ze kreeg zelfs ballonen en kaarten van familie met : Eindelijk een jongetje . Erop hihi Succes met je beslissing !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100