Ik ben 25 jaar en krijg geen baard, terwijl ik me zelf voor de spiegel met een baard zou willen zien. Is hier een oplossing voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan mij best voorstellen daat je daar mee zit, maar voor mij ben je een mazzel bal, heb je enig idee wat het je scheelt aan scheermesjes? Mijn vrouw begint altijd te piepen als er weer scheermesjes moeten worden gekocht,ha ha. Nu even serieus,ik denk dat er weinig aan gedaan kan worden, je hebt een baard of niet. Weetje als je eens een x bij de dokter komt kan je het is vragen, ik zou er nu niet heen gaan, maar ben je er een x kan je het is terloops vragen. Kom op joh, er zijn zo veel ergere dingen in het leven. Dan is geen baard, een peulen schilletje.

Je zou blij moeten zijn eigenlijk. Had ik dat maar :p Je kan eigenlijk niets doen behalve scheren om de groei een beetje te versnellen.

In deze tijd van het jaar zijn er veel witte nep baarden in omloop, misschien kan je er ergens een op de kop tikken.

Een baard op de spiegel tekenen??

Gewoon even scheren alsof je wel een baard hebt... Misschien groeit het dan? En dan "tegen de haren in" scheren.

De ene man heeft nu eenmaal een sterkere baardgroei dan de andere. Er zijn mannen die moeten zich wel 2 x per dag scheren, willen ze er niet als een ongeschoren aap uitzien. Andere mannen hebben alleen wat vlassige haartjes die nauwelijks te zien zijn. Als jij helemaal geen baardgroei hebt, dan zou je kunnen overwegen om aan de dokter een kuurtje met wat extra mannelijke hormonen te vragen, maar ongetwijfeld zitten daar weer allerlei nare bijwerkingen aanvast. Als je maar een beetje dun haar hebt, dan kan je het dagelijks scheren, zodat het donkerder en sterker terugkomt. Succes :-)

Helaas niet aar het komt vanzelf iedereen heeft iets anders

jazeker is hier een oplossing voor. http://pruiken-snorren-baard.123feestartikelen-winkel.nl/?page=list-details&article=&id_product=14149&kopen=baard-arabier&source=webgains maar ook: http://www.mensworld.be/grow/lichaam/baardgroei-stimuleren/ er zijn heel veel mannen die geen baardgroei hebben en waarbij het ook niet komt (veel aziatische mannen hebben geen baardgroei/borsthaar bv) ik zou niet teveel hoop op middeltjes vestigen, omdat het erfelijk bepaald is. (lichamelijke/hormonale oorzaken ff niet meegerekend) heb jij geen haarwortels omdat het niet in je geven zit kan je smeren wat je wil, maar zal je geen baardgroei krijgen. nu is het misschien balen als een stekker, maar het scheelt wellicht ook een ruwe droge huid, ingegroeide haartjes en most of all veel tijd om je niet te hoeven scheren.

Dit verschilt echt per persoon. Je zou haargroeiers kunnen proberen maar of dat werk weet ik ook niet. Ik persoonlijk zou blij zijn als ik me niet meer hoefde te scheren.

Ik kan me voorstellen dat het vervelend is dat je geen baardgroei hebt. Er zijn middeltjes om je baardgroei te bevorderen maar ik zou erg terughoudend zijn om die te gebruiken; ze kunnen gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Vraag jezelf eerst af hoe erg je het vindt dat je geen baard hebt, kom je tot de conclusie dat je het erg genoeg vindt om het risico van zo'n middel te nemen dan kan je je dokter er op aanspreken. Hij kan je dan uitleggen wat je het beste zou kunnen nemen en welk risico daar tegenover staat. Hier nog een website over die middeltjes.

Bronnen:
http://www.mensworld.be/grow/lichaam/baard...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100