War gebeurt er als iemand alleen nog maar red bull drinkt?

Een kennis van mij drinkt ong 2 liter red bull per dag. En verder niets anders. Wat zijn de gevolgen daarvan.
Zelf lust ik ze ook graag. Maar drink ook andere dingen. Deze persoon niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"Bij inname van een grotere hoeveelheid heeft Red Bull verschillende bijwerkingen en neveneffecten. Mogelijke symptomen zijn: - afwezig zijn - trillende handen - zware ogen - slijmerige keel - gevoelige tanden - buikpijn. Personen kunnen ook angst, stress en hyperactiviteit vertonen na gebruik van hoge doseringen van de drank." Daarnaast heb je kans op overlijden: "Uit Australisch onderzoek bleek dat al na één suikervrij blikje van 250 ml Red Bull de "kleverigheid" van de bloedplaatjes toenam, waardoor het risico van stolselvorming toeneemt." In Uruguay is het verboden en tot 2009 was het verboden in Noorwegen en Denemarken. In Canada staat er op de verpakking: "Waarschuwing: Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere of borstvoedende vrouwen of personen die overgevoelig zijn voor cafeïne. Ook is mengen met alcohol niet aan te bevelen. Drink niet meer dan 500 ml per dag." Hiermee zijn de meeste symptomen wel samengevat. Daarnaast is het dus duidelijk dat een hoeveelheid van 2 liter niet echt gezond voor je is.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Red_Bull_(drank)

En of het slecht is. Een vriend van mij deed dat ook en hij kon er niet tot bijna niet meer van slapen. En hij werd erg onrustig. Hij moest dus gaan afkicken. Nu rookt hij weed. Dat is ook niet goed natuurlijk, maar hij kan wel weer slapen :P

Ik heb het enkele jaren terug zelf ervaren. Als je het vaak drinkt, werkt het niet meer. Bij mij ging er ook niets mis zoals de verhalen hierboven, had nergens last van. Verschilt dus per persoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100