hoe kom ik van mijn waanbeelden af?

Hey Allemaal.

Ik lig elke dag wakker en kom niet in slaap als ik geen nachtlampje bij me heb. Zelfs dan is het soms te veel voor me. het is me erg opgevallen dat ik altijd he gevoel heb dat ik niet aleen ben zelfs al ben ik aleen. krijg altijd het gevoel dat er iemand voor f naast me staat en me probeert te vermoorden, terwijl ik gewoon in bed lig en probeer te slapen.
Ik ben heel erg schichtig en krijg niet niet aleen voor t slapen gaan mar ook op donkere plekken als ik ergens loop. maakt niet uit waar.
Denk soms bij mezelf word ik gek? Ooit wat gelezen over een slaapstoornis en dat je er overheen groeit. Maar ik begin nu te twijfelen ben 20 en nog zo'n zware last.

kan alsjeblieft iemand helpen, tips geven of wat dan ook?
Ik wil normaal kunnen slapen zonder moordlustige achter me. ASJEBLIEFT??

Groetjes en schreeuwend om hulp,
danielle

Weet jij het antwoord?

/2500

Zet de radio zachtjes aan wanneer je gaat slapen, luister naar de radio en je valt vanzelf in slaap. Na een tijdje denk je bij het inslaap vallen al niet meer dat "niet alleen" bent.

vraag via je huisarts een verwijzing naar een goede psycholoog. Er zijn ook speciale slaapcentra in Nederland.

De televisie wil ook helpen, het licht van tv kan op gegeven moment teveel zijn, waardoor je je ogensluit als een reactie en zonder het te weten ben je in slaap gevallen. Net als met radio van het eerste antwoord hierboven. Als ik de toelichting lees van je vraag, dan zou ik niet naar geweld kijken, misschien comedy of educatief, iets wat je echt interesseert. Mocht dit niet helpen; Boek lezen, nachtlampje aan. Het is belangrijk; Dat je 2 uur voor het slapen gaan niks eet of drinkt, dit kan slecht zijn om in slaap te vallen, en dat kan zo psychisch storend zijn, dat het frustreert om aan alle kanten te liggen, op je zij, op je rug, op je buik en ga zo maar door, dit helpt niet. Wat je wel kan drinken is melk of water, maar in ieder geval niet iets met veel suiker. Ik weet verders niet hoe het is met de gezondheid, of medische toestand. Maar heb je hier echt te vaak (bijna elke avond) last van, dan kun je naar de huisarts gaan, misschien kan die je een recept slaapmiddelen meegeven. Leg in ieder geval dit probleem bij de huisarts voor.

Hoi, wat beroerd voor je. Ik zou hier zeker hulp voor zoeken.Misschien is hulp van een psycholoog een idee, maar als je het idee hebt dat je op paranormaal gebied hulp zou kunnen gebruiken, dan is in die hoek ook genoeg te vinden! Ik weet niet of dit voor jou wel aan de orde is want ik ken je natuurlijk niet , maar alleen jij of iemand die je goed kent kan beoordelen of je waarnemingen 'echt' zijn of toch meer waanideeen of angstgevoelens zijn. Over het paranormale: Aangezien dat wat minder bekend is en door veel mensen als vreemd wordt gezien, zal je even goed je best moeten doen om een goed iemand te vinden; veel googelen op internet misschien, of probeer iemand te vinden die hier wat meer in thuis is of die je vertrouwd en je hiermee wil helpen. Blijf niet alleen hiermee zitten, je voelt je er al alleen genoeg in. Stap over die drempel en zoek hulp. Dat is de eerste stap om alles op zn plaats te kunnen zetten! Sterkte!

Jij hebt echt gespecialiseerde hulp nodig om hier af te komen, Geen antwoord hier kan je daar vanaf helpen. Je voedt je angsten elke nacht opnieuw en houdt ze daardoor zelf in stand. Daar is een bepaalde therapie bij nodig om je een andere manier van denken aan te leren. 50 procent van de mensen hebben deze angsten alleen in een aantal gevallen,zoals bij jou ook het geval lijkt te zijn,ontwikkelen mensen een angststoornis door niet van die negatieve gedachten af te komen die de angst voeden. Heel veel sterkte en ga er echt snel mee naar je huisarts zodat je zo snel mogelijk bij de juiste hulpverlener terecht komt. Er is wel iets aan te doen namelijk. Sterkte nogmaals !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100