Waarom ben ik al zolang niet meer ongesteld geweest?

Help. Ik ben al 3 maanden niet meer ongesteld geweest. Ik vraag me af hoe dat komt, ik heb geen vriend dus het kan niet door zo iets zijn . Ik ben nog gewoon maagd. Maar maak me wel zorgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben vorig jaar helemaal niet ongesteld geweest. ben toen naar de gynaecoloog geweest en er waren wat puntjes die bij mij niet goed werkte. Toen moest ik beginnen met de pil en ben daarna altijd ongesteld geweest! Ik raad je aan om ook eens een ziekenhuis bezoekje te brengen. Succes!

Ik zou zeggen maak even een afspraak met de dokter. Tenzij je : - pas net voor het eerst ongesteld bent geweest in het begin is menstruatie vaak onregelmatig. - Op dieet bent. Te weinig eten kan invloed hebben - Heel veel sport, teveel sporten kan er ook voor zorgen dat je niet ongesteld wordt.

als je pas ongesteld ben geweest kan het ervoor zorgen dat je dat even niet word. dan ben je onregelmatig ongesteld. maar als je niet pas ongesteld bent dan moet je toch even naar de dokter gaan omdat er iets niet helemaal goed is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100