Ik ben ee jongen van bijna 16 jaar en heb sinds een paar maanden allemaal kleine zwarte puntjes die je alleen maar van dicht ziet, wat is dat ? lees..

Hoe gaan ze weg , en is het door men puberteit ?

Danku.

Toegevoegd na 50 seconden:
Ik heb kleine zwarte puntjes op mijn neus he , vergeten woeps... XD

op mijn neus dus. :D

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zijn mee eters, je kunt ze met wat prutsen zelf weghalen maar de schoonste en veiligste manier is even naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Zo krijg je geen littekens. Toegevoegd na 4 minuten: http://touchofmakeup.wordpress.com/2010/08/06/zwarte-puntjes-meeeters-verwijderen/

Waarschijnlijk zijn het zogenaamde meeeters. Heel veel voorkomend. Hieronder een site met wat meer informatie, ook over de verzorging van je huid. http://www.trendystyle.nl/beauty/lichaamsverzorging/mee-eters-zwarte-comedonen.html

Het zijn waarschijnlijk mee eters .je kan voor 3 euro clearasil daily wash lotion kopen gewoon op een watje doen en dan met dat watje op je gezicht vrijven en het is ook tegen puistjes.,gebruik het zelf en het is echt geweldig.

Los van je huid goed reinigen (zie de andere antwoorden) kun je bij de drogist een zogenoemd comedonenlepeltje kopen. Dat is een handig dingetje met een oogje aan het uiteinde, je zet het op je vel en drukt, en de derrie die in de mee-eter zit komt moeiteloos naar buiten. Scheelt veel puistjes en je hoeft niet met je vingers te pulken waarbij je alleen maar de boel naar binnen drukt en zo het risico op infectie/puisten vergroot.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100