Hoe verontschuldig ik me het best?

Ik heb tegen een meisje voor de grap gezegd dat ik op haar was. Maar nu wil ik me verontschuldigen omdat ik er spijt van heb. Hoe doe ik dit het best?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga iets gezellig met haar doen. En leg duidelijk uit dat je niet van haar houd.. Ze zal het waarschijnlijk dan wel in die omstandigheden begrijpen..

Nodig haar uit om even ergens wat te drinken en leg het haar gewoon uit. Koop ook een doosje chocola of een bos bloemen, met een beetje geluk vergeeft ze je dit domme foutje dan wel. Enne..........nooit meer doen hoor.

Zeggen dat je een grapje maakte en het niet lullig bedoelt. Ga er van uit dat zij niet op jou is, zo is het makkelijker om je te verontschuldigen (je doet namelijk alsof het diegene in principe ook weinig kan schelen). Doe er niet te moeilijk over en breng het cooltjes.

Is het meisje waar je dit bij deed verliefd op jou? Dan wordt het lastig, maar niet onoverkomelijk. Dus schouders eronder en het meisje vertellen dat het niet waar is. Hoe langer je wacht hoe moeilijker het wordt en hoe lulliger het voor het meisje is. Sterkte ermee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100