Hoe krijg ik mn huid strak?

Ik ben een hoop afgevallen. Nu is de huid van mn bovenbenen(vooral dijen) toch nog wat slapjes. Hoe krijg ik de HUID strakker? Ziet er zo raar uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

De enige manier is door te sporten. Zo trekken de spieren het weefsel weer strak.

Tips om een strakke huid te krijgen na het afvallen. •Het stimuleren van de elasticiteit van de huid is een van de cruciale middelen om de verslapte huid weer mooi te krijgen. Scrub de huid 2 à 3 keer per week zodat de dode huidcellen worden verwijderd. Dit zal direct zorgen voor een mooier uitziende huid en voor de reproductie van weefsels en gezonde cellen. •Hydratatie is ook belangrijk om de gevolgen van het afslanken te reduceren. Drink daarom minimaal 8 glazen water per dag zodat je in ieder geval verdere uitdroging en verzakking van de huid tegen gaat en zodat het vochtbalans van de huid hersteld kan worden. •De spieren zijn onze belangrijkste middelen om de kwaliteit van onze huid te verbeteren. Doe daarom aan krachttraining om meer spierweefsel te ontwikkelen. Hierdoor kunnen tevens alle gifstoffen via transpiratie het lichaam verlaten. Cardiotraining (fietsen, hardlopen etc.) zorgt voor een betere conditie en uithoudingsvermogen maar het heeft geen langdurig effect zoals krachttraining. Bij krachttraining ontwikkel je spiermassa en spiermassa zal ook tijdens de rust vet verbranden (spieren hebben nu eenmaal meer energie nodig dan vet!) en dit zal resulteren in een mooiere en strakkere huid. Voor de vrouwen: wees niet bang dat je snel te gespierd zult worden. De vrouwen die regelmatig aan krachttraining doen, weten dat het lang duurt om spiermassa te ontwikkelen en dat je hiervoor een volledig andere levensstijl moet hanteren. •Gezonde voedingsupplementen kunnen ook bijdragen aan het polijsten van je huid. Vitamine A,B, C en zink hebben allemaal een zeer belangrijke rol in het herstel van de huid. Slik daarom iedere ochtend voedingsupplementen zodat je de stevigheid van je huid stimuleert. En voedingsupplementen zijn natuurlijk goed voor de gezondheid in het algemeen. •Daarnaast is het erg belangrijk om je huid dagelijks in te smeren met lotions die rijk zijn aan vitaminen. Smeer iedere ochtend en iedere avond wat lotion op de verslapte huid (maar het liefst op het hele lichaam natuurlijk!). Lotions zorgen voor de juiste hoeveelheid vocht in de opperhuid en voorkomen uitdroging en verzakking. Breng de lotion dus rijkelijk aan voor meer elasticiteit. •Masseer de huid zodat de bloedstroom wordt bevorderd en er een juiste hoeveelheid zuurstof naar de cellen wordt vervoerd. Voor een nóg beter resultaat, masseer je de huid met essentiële oliën zoals kokosolie.

Bronnen:
http://www.leerwiki.nl/Hoe_krijg_je_weer_e...

Geef je huid een beetje tijd. Als je jong bent is de huid nog heel flexibel en past zich nog gemakkelijk aan. Maar daar heb je geduld voor nodig. Doe aan sport, zwemmen is erg goed om de huid (en de spieren) te verstevigen. Je kan je huid ook helpen met een hydraterende en verstevigende bodymilk of tonic, bijvoorbeeld van Garnier. Daar heb ik al goede resultaten van gelezen.

Bronnen:
http://www.garnierzorgvoorjezelf.nl/_nl/_n...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100