Hoe kan ik er voor zorgen, dat ik me niet bezorgt maak, als pa of ma er niet is?

Ik maak me heel vaak zorgen, als bijvoorbeeld mijn ouders er nog niet zijn. Hoe los ik dit op? Het komt door onze verongelukte kat Broos.

Weet jij het antwoord?

/2500

om meschien te bellen waar ze zijn

Je kunt van tevoren vragen hoe laat ze thuis zullen komen, en of ze je willen bellen als ze later thuis komen. Als er een ongeluk zou gebeuren, zou jij dat meteen te weten komen, daar wordt wel voor gezorgd.

Deze probleem heb ik ook! Het is heel lastig want als je eenmaal bang en bezorgd ben,dan is het heel moeilijk om te kalmeren.Ik weet niet of het helpt maar ik zelf denkt dat een oppasser een goede oplossing is.

Je zegt dat het komt door je verongelukte kat Broos. En nu ben je bang dat je ouders hetzelfde kan overkomen. Een dat is natuurlijk ook een reële angst. Voordat Broos verongelukte had je die gevoelens niet. Broos heeft je laten ontdekken dat je zomaar wat kan overkomen. Ik denk dat iedereen die gevoelens wel eens heeft of heeft gehad. Hoelang geleden is het dat Broos is verongelukt. Ik denk dat het nog niet zolang geleden is. Als dat zo is, wees dan maar gerust, dan gaan die gevoelens vanzelf weg. Zouden je ouders dezelfde angst voor jou hebben, als jij er niet bent? Is het al wel langer geleden, dan zou je er eens met je ouders of met iemand anders over kunnen praten. Maar ga geen afspraken maken met bellen enzo, daar wordt iedereen alleen maar onrustig en ongelukkig van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100