hoe kan ik afvallen op een bepaalde plaats? bv. je billen.

ik heb een klein probleempje, ik heb overgewicht maar ik weet niet hoe het komt maar het zakt echt hard naar m'n billen. kan je bv. op een bepaalde plaats afvallen? of hoe kan ik mijn billen meer trainen?

ik zou dit graag snel weten want het grootste probleem is ik ben een jongen en een jongen met dikke billen is echt geen zicht.

ik wil er alles voor doen zelfs pillen en al die medicatie achtige dingen, desnoods zelfs spuiten.

ik zet hieronder nog wat info over mezelf :

naam: Jaimy Q.
leeftijd: 15j
Lengte: 1m 63
gewicht: 78kg (schaamelijk veel)
nationaliteit: Belg

wil je meer weten? zet gewoon ff bij reacties. wil je iets anders zeggen ofz. dit is mijn email-adres: jaimyquireyns@hotmail.com

alvast bedankt. en hopelijk kan iemand me helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Selectief afvallen is niet mogelijk: http://fitvillains.tumblr.com/post/7934677568/why-losing-weight-wont-change-your-shape-and-other Pillen moet je niet aan beginnen, gewoon gezonder eten en meer bewegen. Toegevoegd na 1 minuut: Op de gelinkte site staan ook veel tips over een gezonde levensstijl, en oefeningen die je thuis kunt doen. Toegevoegd na 8 uur: http://www.bodyrock.tv heeft ook goeie workouts die je kunt volgen. En als je een iPhone of zo hebt, download dan de Nike Training App. Ik gebruik het zelf ook, ideaal.

Wanneer wordt je 16? Dan mag je sporten in de sportschool, daar kunnen je ze veel adviezen, diëten en tips geven om af te vallen

Ga lekker hardlopen ;) begin met 2 km op een dag en eindig op de 7 als je het twee maanden doet ben je al veel kwijt als je gewoon eet ;) groetjes christiaan

zoals eerder genoemd kun je niet plaatselijk afvallen. Squatten geeft nog het beste resultaat tijdens het sporten voor je billen.

Met veel pijn en moeite en de juiste, peperdure hulpmiddelen, kun je misschien plaatselijk afvallen maar als dat al lukt dan duurt dat succes precies zo lang als je dat hulpmiddel gebruikt. Probeer te accepteren dat je, net zoals je medemensen, niet perfect bent. Kijk eerst eens hoe je gezond kunt leven qua voeding en lichaamsbeweging. Kijk daarna pas wat je eventueel nog aan je leefgewoontes moet veranderen om je gewicht te beïnvloeden. Doe dat dan liever met een professionele diëtist dan je geld uit te geven aan middelen of hulpmiddelen waarvoor geen enkel bewijs bestaat dat ze werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100