Een deel van m'n nagel is gewoon wit en de rest is lichtgeel/doorzichtig. Hoe kan dit?

Het is heel irritant. Eerst had ik het niet, maar toen kwam het ineens. De meeste delen zijn gewoon wit en sommige delen zijn doorzichtig. Hoe kan dit en wat kan ik eraan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan komen door een vitamine (B) tekort. Dat kan je gewoon in iedere drogist uit een potje krijgen. Voor direct resultaat kan je een wit podloodje kopen (bij dezelfde drogist) om het bij te kleuren.

Je nagels kunnen verkleuren door nagellak. Inderdaad heel irritant, ik heb het ook en gebruik nu nail whitener van de Hema. Om het te voorkomen kun je beter eerst een laagje blanke nagellak aanbrengen en pas daarna de kleur die je wilt.

Zover ik vlekken op de foto kan herkennen, denk ik ook dat het vitamine tekort is. Of het B is weet ik niet zeker. Het heeft niets te maken met nagellak. Als je precies wilt weten wat het is en er iets aan doen, maak dan een afspraak met een pedicure en vraag haar wat het is en wat je er aan kan doen. Als er 1 persoon is die je antwoord kan geven op je vraag is zij het wel. Succes ermee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100