Wanneer mn vriend na het plassen zn broek weer aan doet en gaat staan, druppelt het soms nog na moet ik me zorgen maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zorgen moet je je niet maken. Het zogenaamde nadruppelen komt heel veel voor bij mannen en op alle leeftijden. Nadruppelen wordt veroorzaakt doordat je vriend niet goed uit plast of uit kan plassen. Soms komt het ook doordat het ondergoed niet goed genoeg naar beneden gedaan wordt en als het ware onder het scrotum knelt. Druppeltjes opvangen met een toiletpapiertje en alles ok.

Bronnen:
http://onlinespreekuur.gezondheidsplein.nl...

Jij hoeft je geen zorgen te maken en je vriend ook niet.Hij moet zijn geweer{tje} gewoon even goed afschudden of afdrogen na het plassen.

ik begreep gewoon dat hij hem wat beter moet uitschudden ;)) of dat er door strak ondergoed niet goed kan worden uit geplast........ maar ik ben geen man natuurlijk

Je kan dit vermijden door als je bijna uitgeplast bent, even met je vinger achter de balzak, tussen je benen, even te drukken. Hier loopt n.l. je plas UIA en daar kan wat in blijven staan. Dus als je het laatste er uit "perst", even ritmisch zachtjes drukken, en je zal zien dat er nog een vingerhoed aan plas meekomt. Succes!! Toegevoegd na 1 minuut: UIA moet zijn plasbuis

als je zijn was moet doen... ja ik zou me wel zorgen maken. draagt ie lichte broeken zou hij zich zorgen moeten maken. mijn kleine kereltje wist vanaf het moment dat ie op de wc kon plassen dat ie ff moest schudden met zijn piemie en het af moet deppen met een papiertje. is er dan nog lekkage dan is een bezoekje naar de huisarts verstandig. een plasbuis is dus .......jaja; een buisje, waar urine in kan blijven staan als je na het plassen meteen je broek op hijst. door druk of een andere houding druppelt dit eruit. hygiënisch is het natuurlijk niet op die manier dus hier zou je je eventueel zorgen over kunnen maken ja.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100