Rode kring met gesprongen bloedvaten om mijn mond door glas ''vasthouden'' met mond. Hoe gaat dit weg?

Ik heb gister bij een feestje meegedaan aan een spel. Namelijk zo lang mogelijk een leeg glas ''vasthouden'' met je mond door er alle lucht uit te zuigen. Nu heb ik een paar uur daarna een rode kring om mijn mond gekregen, met allemaal gesprongen bloedvaten. Nu is het vandaag nog niet weg. Gaat dit over en zoja wanneer en kan ik het proces versnellen?
Iemand toevallig ook ervaring hiermee?
(& ja ik weet dat het mn eigen schuld is maar dit geintje doe ik dus nóóit meer, het ziet er niet uit...)

Weet jij het antwoord?

/2500

je kunt arnica slikken of smeren, smeren alleen niet op open wondjes en niet te dicht bij je mond, dat versnelt de genezing wel, maar je zal er toch een aantal dagen last van hebben, dus ik hoop dat je wel gewonnen hebt.

Haha, zo te lezen gezellig avondje gehad. Tja, nu zie je de sporen ervan. Er is bloed naar de haarvaatjes van je huid gezogen. Hetzelfde effect als een zuigzoen. Dus dat duurt even voordat het weg is. Met andere woorden, ik denk dat je nog even een dag of 2 voor lul moet lopen ;-) Er is weinig om dit te verhelpen. Je kan proberen Sperti te gebruiken. Deze heeft de eigenschap de huid samen te trekken. Maar goed, dan loop je met een glimmende plek rond je mond rond, dat valt nog meer op. Dus helaas even een dagje of 2 uitzitten. Hoop dat het avondje het waard was!

Het is het zelfde als met een zuigzoen :p gaat vanzelf weer weg maar je zal er toch een tijd mee rond moeten lopen

Ik heb dit zelf ook een keer gehad. Bij mij heeft het 3 dagen geduurd voor het minder erg opviel en nog eens 4 dagen daarna tot het weg was. Nog even uitzitten dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100