Wat is de functie van het orgasme?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor mannen lijkt het me duidelijk, de meeste mannen hebben een nat orgasme (orgasme met zaadlozing). Voor vrouwen bestaan er diverse uitleggen. Met een camera is eens vastgelegd dat tijdens het orgasme van de vrouw er wordt "gedipt" in het zaad waardoor bevruchting makkelijker wordt. Daarnaast wordt de vrouw ook ongeveer 30% strakker tijdens een orgasme waardoor de penis goed "klem" komt te zitten. Ook hierdoor wordt de kans op een bevruchting vergroot. Vrouwen hebben ook makkelijker een orgasme indien zij in hun vruchtbare periode zijn.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Orgasm

Je de behoefte geven je kleine vriendjes richting hun grote vriendinnetje te sturen :)

Anders kan de vrouw nooit zwanger raken.

Een orgasme, ook wel climax (hoogtepunt) of klaarkomen genoemd, is het uiteindelijke lichamelijke en geestelijke resultaat van een seksuele stimulering die door zowel de mannelijke als de vrouwelijke sekse wordt beleefd. Het ultieme genot dat gevoeld wordt tijdens een orgasme is een stimulans om geslachtsverkeer te hebben, en dient zo de voortplanting.

Om het einde van de seks te markeren.

Onder het motto: "Duty is done, back to work!".

Ha, die Margo; De reden van het bestaan van het orgasme is gelegen in het feit dat de mens zo nu en dan ook nog moet eten, drinken en slapen om te overleven.

Seks lekker maken, en daarom doen we het vaker, zo maken we meer baby's en voortplanting is eigelijk ons enige reden van bestaan.

De functie is gewoon om het voortbestaan van de soort te waarborgen. Daarom is het zo lekker

Zodat de diersoort zich blijft voortplanten. Er zijn naast de mens ook andere diersoorten die een orgasme ervaren. En waarschijnlijk is de functie ook dat bij het ontstaan van een orgasme de zaadlozing van de penis plaatsvindt, en de doorbloeding van de vagina wordt beter waardoor de specmacellen beter de weg vinden naar de baarmoeder...maar dat weet ik niet helemaal zeker meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100