te kort toompje! zie beschr.

ik vind van mezelf dat ik een tekort toompje heb(dat is het deel waarmee de voorhuid aan de penis zit aan de onderkant) ik vind dit voor mezelf niet fijn. ik
kan in erectie mijn voorhuid wel verder dan mij eikel trekken, maar dat glijd dan langzaam weer tot net iets over de eikel terug doordat mijn toompje te kort is. ik ben trouwens nog maar 15 dus kan ik dit zelf oplossen door doorde zure appel te bijten en het zelf doorknippen, moet ik hiermee naar de huisarts gaan of moet ik nog wachtenntot ik wat ouder ben? als ik het zelt doe, heeft het dan ook gevolgen dat ik het fijne gevoel niet meer heb tijdens het aftrekken, dat ik dan niet meer klaarkomen? is het toompje trouwens een pees, spier of een stuk huid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga daar mee naar de dokter, als e zelf ermee gaat prutsen kan je een infectie krijgen of kan het gaan ontsteken. Het kan ook een flinke bloeding veroorzaken dus doe maar niet zelf.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Frenulum_of_p...

Ik zou er mee naar de dokter gaan maar je kan het ook uitrekken door steeds iets verder te trekken misschien doet dat een beetje pijn

Wat jij beschrijft is heel normaal en ik denk dat je huisarts hetzelfde zal vertellen. Wanneer je bij een erectie de voorhuid over je eikel kunt trekken, is er niets aan de hand. Dat de voorhuid daarna weer over de eikel terugschuift is niets bijzonders. Alleen bij aanhoudende pijn of als bij een erectie de eikel naar beneden wordt getrokken, is het verstandig om even bij de huisarts langs te gaan. Die kan je dan doorverwijzen naar een uroloog voor een frenulumplastiek, waarbij het toompje langer wordt gemaakt. Zelf kun je, met lauw/warm water onder de douche of in bad, de huid en het toompje iets oprekken.

Bronnen:
http://www.besnijdenisinfo.nl/frenulumplas...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100