Mijn penis staat onder een rare hoek, wat moet ik doen?

Ik kom net in de puberteit, en ik kom erachter dat mijn penis een hoek maakt van meer dan 75 graden naar links. Kan ik ervoor zorgen dat hij wat rechter gaat staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Buigen lijkt me aardig pijnlijk, doktertje opzoeken lijkt mij, hoe schaamtevol dat ook kan zijn. Lastig probleem, nog nooit van gehoord. Sterkte!

Nee daar kun je niets aan doen zelf.Zou me ook niet zo n zorgen maken er is volgens mij geen een rechte piemel,allemaal wijzen ze wel een kant op.

Je kunt er zelf niets aan doen, behalve de andere kant leggen. Overigens als het pijn doet bij het vrijen dan zou ik zeker even naar de huisarts gaan.

Toch kan ik je aanraden om naar de Dokter te gaan en je probleem te bespreken. Als dit je gaat belemmeren tijdens sex is er altijd een oplossing in de vorm van een operatie. Ik verwacht dat dit alleen aan de hand is als je een erectie hebt. Nu is het lastig om in de spreekkamer van de dokter een erectie te krijgen. Maak van te voren een foto van je erectie en laat die aan de dokter zien. Succes.

Volgens mij is er niets aan te doen. Maar er zijn redelijk veel mannen met een kromme penis. Geen vrouw die er een probleem van maakt. Nu schaam je je waarschijnlijk, maar als je seksueel actief wordt verdwijnt dit gevoel vanzelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100