waardoor kan het komen dat ik nu al 11 dagen ongesteld ben?

ik ben dus nu al 11 dagen ongesteld en elke keer denk ik dat het stopt maar dan komt er telkens weer een beetje bloed, heel irritant. Ik ben nog nooit zolang ongesteld geweest, ik ben wel altijd onregelmatig ongesteld, maar dan sla ik meestal 2 maanden over en dan ben ik 5 dagen ongesteld. mijn menstruatie heeft echt nog nooit langer geduurd dan 5-7 dagen.
Ook heb ik geen buikpijn gevoeld of extreem veel pukkels gehad terwijl dat altijd het geval is bij mij.

Ik heb al wat lopen googelen maar ik kan niks duidelijks vinden omdat het meestal doorverwijst naar gebruik van de pil of zwangerschap en dat is bij mij niet het geval, ik heb nooit de pil gebruikt en nooit een vriend gehad of iets dergelijks.
Wel heb ik dus 2x een blaasontsteking gehad die ik min of meer heb genegeerd.
Ik zit er echt bestwel mee, maar ik ben ook bang om naar de dokter te gaan want ik schaam me er ergens voor.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

inderdaad toch eventjes naar de huisarts gaan! Door al 11 dagen ongesteld te zijn heb je al meer bloed als normaal verloren waardoor je mogelijk ook ijzertekort kan krijgen maar dit kan de huisarts allemaal nakijken je hoeft je niet te schamen ook voor zulke dingen is de huisarts er die vind niks gek en die kan je helpen Veel Succes ermee en ik hoop dat je er snel vanaf bent

het is helemaal niet raar, het stopt vanzelf! 11 dagen valt nog wel mee, het ligt aan de leeftijd.

Langdurig ongesteld zijn kan verschillende oorzaken hebben. Je kan toch best naar de huisarts gaan. Daar hoef je zeker niet bang voor te zijn en je schamen moet je al helemaal niet! Als je je ongemakkelijk voelt, probeer dan eens naar een vrouwelijke arts te gaan.

Meisje...niet schamen...naar de dokter gaan...succes (Praat er met je moeder over doen mijn dochters ook bij mij)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100