Ik heb de Ouija-bord online gespeelt en ik heb een vraag gesteld, namelijk ''Is this really gonna work?'' en het gaf ''Yes'' als antwoord.(lees verder

komen er nu geesten of demonen of andere spirituele, paranormale dingen aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk het wel. Kijk eens achter je. BOE. Natuurlijk niet het iis een Voor geprogrammeerd spel.

Ouija borden zijn pure onzin en online al helemaal, gewoon een random antwoord inprogrammeren en klaar.

Ik heb dat online bord ook wel eens gezien, en gespeeld. Was wel grappig maar toen ik 3 keer hetzelfde (verkkerde) antwoord kreeg, op verschillende vragen. En nog 5 keer, daar kan ik niets op zeggen, heb ik het maar laten zitten. En verder geen demonen of enge dingen gezien

Het hele systeem van glaasje draaien is gericht op antwoorden die we waarschijnlijk achten, die we hopen te krijgen of die we vurig wensen te krijgen. Of die we vrezen te krijgen! Glaasje draaien is om meerdere redenen niet zo verstandig. Van nature hebben mensen angst voor het onbekende. Alles wat we niet kennen, herkennen of onder controle hebben, maakt ons aan de ene kant nieuwsgierig, maar het roept aan de andere kant ook gevoelens op die met angst en onzekerheid samenhangen. Nee, er zullen geen 'paranormale dingen aankomen'. Lig er niet wakker van. De angst komt uit jezelf.

Bronnen:
http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psych...

Het Ouija bord, de I Tjing, de tarotkaarten en een waarzegster hebben mij in mijn jonge jaren allemaal de man van mijn dromen beloofd. En, kreeg ik hem? Natuurlijk niet! Hij ging jong dood. Het is allemaal onzin. Niet die borden, kaarten of munten maken jou wat wijs; dat doe je zelf en dat heet bijgeloof.

Ik kan je een aanraden STOP ermee ! Je kan er duistere klachten mee oproepen . En die kunnen je nog jaren lang achtervolgen .

Online is natuurlijk onzin; net als schaken online heb je contact met een computer.. De echte borden is een ander verhaal, heb het ooit gedaan in de jaren '80 en kreeg een voorspelling van iemands dood, de oorzaak (nogal ongewoon zacht uitgedrukt, het was wereldnieuws) en ook het exacte tijdstip. Ik kon het niet duiden en dacht er pas aan toen het dodelijke ongeluk gebeurde. Wel werd ik heel bang in dat huis (dat zal mijn eigen geest zijn geweest..) het wás doodeng met een slapende hond die zodra het glas begon te draaien wild begon te blaffen en overal keek wat er was. Reactie op onze verbazing en schrik mss, maar die cijfers enz. kwamen uit. Ook de oorzaak, denk aan zinnen als pas op koud koud koud te vroeg te vroeg nachtvorst pas op en 11.41 een paar keer. Dat was exact de tijd van het ongeluk; de kou speelde een grote rol; tegen de overleden persoon was expliciet gezegd: rustig aan, pas op het is kouder aan de grond dan je denkt... creepy! Ik doe het nooit meer al lijkt het een grappig spelletje. Het glas ging ook zo snel dat het bijna van tafel vloog dat konden wij NIET nadoen toen we stopten. Ik was toen 18, nu 57 en weet het nog precies. Ook blij dat ik ging verhuizen, het stonk er soms ontzettend waardoor zelfs de riolering en kruipruimtes door profs zijn onderzocht maar niets te vinden. Daarna nooit meer last gehad in een ander huis. Niet doen zou ik zeggen, die dingen bestaan niet voor niets al honderden jaren: zal toch wel iets van waarheid in zitten, flippo's zie je ook nergens meer. Een rage gaat altijd weer over, dit kan je geen rage meer noemen! Of lekker online doen, dan heb je met een programmaatje te maken dat weinig kwaad kan m.i.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100