ik ben heel lang, en niet echt heel breed.

ik lijk dus zo best wel op goofy, hoe kan ik dit voorkomen?
dus hoe lijk ik minder lang, en hoe lijk ik breder? of hoe word ik breder?

Toegevoegd na 5 minuten:
jongen btw.

Weet jij het antwoord?

/2500

Jongeren die net een groeispurt ondergaan hebben lijken wel vaker slungelig. Geen ramp, de kilo's komen er meestal vanzelf bij, als je wat ouder wordt, en het slungelige gaat er dan vanzelf vanaf. Je kan ook door te gaan sporten wat meer spieropbouw proberen te krijgen. Fitness bijv. Dat geeft je ook al een iets ander uiterlijk.

Je kleding op je lichaamsbouw aanpassen. Geen net te korte broeken dragen, shirts of hemden met een streepje in de breedte. vraag advies in een kledingzaak Toegevoegd na 2 minuten: Ook shirts of jasjes met applicaties of grote zakken erop kunnen je breder doen lijken

ruime kleding dragen, vooral in de schouders.Overigens heeft lang zijn minstens zoveel voordelen als nadelen, bijvoorbeeld in de supermarkt voor jezelf en anderen en overwicht (wel matig mee omspringen.

Denk ook aan je houding; als je schouders afgezakt zijn en je een beetje i elkaar gezakt loopt, zie je er nog slungeliger uit. Dus sta rechtop, schouders een beetje naar achteren en je hoofd fier omhoog. Dan zie je er ook indrukwekkender uit!

Ik begon met veel eten ( gezond hea) + sporten = best wel breed maar wel 1.70 op mijn 15de best klein dus

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100