Kun je ook echt verliefd op iemand zijn zonder kriebels in je buik?

Dat is iets wat ik me vaak afvraag. Want ik heb soms alle 'kenmerken' van verliefd zijn, zoals de hele tijd aan iemand denken en bij iemand willen zijn en nog veel meer van dat soort dingen, alleen de kriebel in mijn buik ontbreekt. Ja, die heb ik dan soms als diegene op een bepaalde manier naar me kijkt. Maar niet als ik aan diegene denk. Dan voel ik me wel heel blij worden maar krijg geen kriebel. Of ben je niet 'echt' verliefd als je geen kriebel hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan wel. De grote fabel over verliefdheid is dat je op een grote roze wolk zit, en dat je alles positief ervaart, alles alleen maar om die persoon draait en je aan niets anders kan denken. Dat kan ook, maar er zijn vele vormen van verliefdheid. Wat jij beschrijft klinkt ook als verliefdheid, alleen niet zo groots als altijd overal beweerd wordt. Misschien past deze manier van je verliefd voelen beter bij jou persoonlijkheid. Streef niet na wat anderen je voorschrijven, maar blijf bij je eigen gevoel. Dan zit je altijd goed.

Ja dat kan. Voor iedereen is het ervaren van dat geluksgevoel van verliefd zijn weer anders. Over het algemeen genomen voel je dan die kriebels in je buik maar dat hoeft niet per sé.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100