1e graads verbranding frituurvet gevolgen?

Kunnen er blijvende gevolgen zijn(zoals rode blijvende vlek) bij een 1e graads verbranding door frituurvet? Heeft iemamd hier ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee, gaat vanzelf weer weg Toegevoegd na 1 minuut: heb er idd ervaring mee, heb vorig jaar in een snackbar gewerkt dus ervarings specialist nr 1 :)

Nee frituurvet is niet zo smerig, daarentegen is water van 100graden stukken erger, dus zorg ervoor dat je dat gedoe niet krijgt want dat krjjg je wel vlekken blaren.

• Bij een brandwonde van de eerste graad is alleen het bovenste laagje van de huid, de opperhuid, getroffen. De huid is rood en doet erg pijn, zoals bij een zonneslag. Normaal gezien is de huid na enkele dagen volledig hersteld en zijn er geen littekens.

Bronnen:
http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseact...

Ik heb zelf een frituur pan die verhit was over mijn voet laten vallen. De pan was verhit tot 180 graden maar was al 5 minuten aan het afkoelen. Het doet vreselijk pijn natuurlijk maar mijn voet is helemaal hersteld ik zie er niks meer van.

Heb door frituurvet regelmatig tweedegraads verbranding opgelopen. (werk) Je ziet er niets meer van. Dus het geneest weer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100