Waarom vinden veel mensen een afgezakt bh-bandje zo sexy?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

sexy is iets zien wat een erotiserend effect heeft en wat je eigenlijk niet hoort te zien. ] dit is ook de reden waarom een vrouw in lingerie sexyer is dan een naakte vrouw,je ziet in feite iets wat je "eigenlijk niet hoort te zien",en mischien zie je nog iets meer,die spanning maakt iets sexy.

Omdat je dan de borsten ziet? O_o

omdat het je eraan herinnert dat die bh uit kan?

denk dat je de mannen bedoeld ,oeps dus ja vraagt naar meer dan het bandje

persoonlijk vind ik er niets sexy aan. Een beetje slordig zou ik zeggen. Maar als ik me verplaats in anderen zou ik zeggen: halfway there.

het staat speels...worden mensen (lees mannen) ondeugend van.......

Omdat het zo verrekte sexy staat ? Youre mind goes and play with it

omdat mannen doordenkers zijn =)

Dat wekt de suggestie dat de rest ook uitgaat.

Je ziet iets namelijk iets wat niet compleet is. Mannen zullen een vrouw met een mini-rok en een topje waarin je haar borsten kwart of half ziet aantrekkelijker vinden dan een naakte vrouw. Dat ene naakte vrouw is gewoon normaal, hij ziet wat hij wil zien. Maar een vrouw met een mini-rok en een topje waar haar borsten bijna uitsteken, gaat hij zich verbeelden hoe ze eruit zal zien als ze naakt is enz. Dus dat geldt ook voor een afgezakt bh-bandje. Ze willen zien wat daarin zit...

De manier van de verpakking, maakt het kado alleen maar spannender. Maar het kado blijft het zelfde.

Omdat je dan iets ziet wat je normaal gesproken niet hoort te zien. Een BH-bandje zit onder andere kleding. Als ineens dat bandje afzakt licht je een tipje van de sluier op van de lingerie die wordt gedragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100