wie weet een goede paragnost/herderziende in omgeving Haarlem

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat het vinden van een goede paragnost of helderziende voor iedereen (die hier in gelooft) iets heel persoonlijks is. Sowieso, of je hier in gelooft of niet, zijn er onzettend veel kwakzalvers te vinden. Internet en tijdschriften staan er vol mee. Ik denk dat als je werkelijk gebruik van deze service wilt maken, je zelf op onderzoek zal moeten gaan naar wat voor jou betrouwbaar en prettig voelt. Zoek op google naar deze mensen in jouw regio (daar zijn echt een hele hoop van te vinden) en bekijk de websites, bekijk reacties van andere mensen, ga er eens langs om een kijkje te nemen en bekijk vooral of je er niet belachelijk veel voor zal hoeven te betalen. Wanneer je hierin gelooft zul je vanzelf aanvoelen of de paragnost of helderziende voor jou geschikt is of niet. Iedereen kan je vertellen dat een bepaald persoon goed is of niet, maar wanneer je je er zelf niet prettig bij voelt en de informatie niet als waarheid aan kan nemen, zul je er absoluut niets aan hebben.

Het is belangrijk om te weten met wie je te maken krijgt. Zelf ken ik een goede paragnost, maar die zit niet in de buurt van Haarlem. Even surfen op internet en je komt er honderden tegen, maar wees wel voorzichtig met wie je in zee gaat. Charlatans bewegen zich hier ook tussendoor en het is vaak erg moeilijk om het kaf van het koren te onderscheiden. Niet iedereen is bekwaam en het zou zonde zijn als je de verkeerde uitkiest. Zoals vuurvliegje ook al zei, ga op je gevoel af. Het mooiste is als je via iemand die al goede ervaringen heeft, bij een paragnost terecht kunt. Hopelijk is er iemand hier op GV die je positief kan adviseren. Zo niet, zoek dan rustig en zet al je voelsprieten uit. Succes!

Hoi ik ben zelf een geregistreerd medium/paragnoste zie ook www.manthar.nl Wie weet klikt het? Je kunt me ook vinden op de beurs van nicky's place 6-7 sept daar geef ik consulten of kom naar mijn beurs (1 nov. heemstede) waar ook div. paragnosen aanwezig zijn. Ik hoop je zo geholpen te hebben. Stuur anders een mail dan weet ik nog wel meer adressen voor je. Groet...... Toegevoegd na 4 uur: Hoi Irvan. Dank voor je reaktie; denk alleen dat je iets niet begrijpt of je verwachting niet klopt. A) Ik ben paragnoste niet alwetend. B) zonder toestemming zie/weet ik niets. Er bestaat nog zo iets als privacy en integriteit.

Bronnen:
mijn reaktie op een reaktie van Irvan

Ik weet niet precies waar je een paragnost voor nodig hebt en dus ook niet wat precies je behoeften zijn. Maar ik ken wel een goede, die ook nog in de buurt van Haarlem zit (zie bron).

Bronnen:
http://www.evolvo.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100