Hoe kan ik mijn piemel groter krijgen ?

Als hij stijf is dan is hij maar 7 cm. Wat te doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een medische ingreep is mogelijk, maar of je daar veel mee wint... ?

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Penisvergroting

Techniek gebruiken. Dat is punt een. Ten tweede denk ik dat je wellicht nog jong bent. Dat betekend dat eea zowieso nog groeit. Verder zijn er allerlei machines die claimen te helpen bij groei stimulatie. Ben ik zelf tijfelachtig over of dat werkt

je penis is precies zo lang als hij dik is. misschien verzwaren. en als je puber bent. nog even gedult.

Dat ligt aan je leeftijd. Als je jonger bent dan 19 jaar is er nog niet veel over te zeggen. Je bent immers nog in de groei. Veel jongens maken zich zorgen om het formaat, terwijl het de meeste meisjes niet veel kan schelen. Ik denk dat een groot deel van de twijfel komt door de beelden van pornoacteurs (met flinke formaten), die - makkelijker dan vroeger - ook tot jonge kijkers doordringen. Maar die beelden zijn niet representatief. Daarnaast zullen puberjongens sneller opscheppen over de grootte. De gemiddelde lengte van een volwassen penis ligt tussen de 11 en 21 cm. Je zit daar net iets onder, maar we hebben het dan wel over 4 cm. Het gemiddelde ligt op +/- 15 cm. Ik kan geen medisch advies geven, omdat je hiervoor echt naar je huisarts moet gaan. Ik kan alleen de goedbedoelde raad geven om niet in te gaan op allerhande advertenties van pillen in te gaan, of te experimenteren met machines die de penis zouden vergroten door deze op te rekken. Zonder medische begeleiding is dit niet risicoloos. Bedenk dat de meeste aanhangers van methodes te vinden zijn op sites die de apparaten en pillen verkopen! Samenvattend (na een uurtje googlen): Een medische operatie zal doorgaans bestaan uit het doorsnijden van bindweefselbanden in de buik waaraan de penis vast zit. De penis komt dan iets naar voren en er wordt zo 3-4 cm groter. Die operatie is niet zonder risico en wordt niet zonder meer uitgevoerd. Om de penis dikker te maken kan een chirurg vetcellen inspuiten die ze elders uit het lichaam halen. Doordat de vetcellen nergens worden vastgehouden is de kans groot dat ze gaan klonteren. Er zijn methoden om gewichten aan de penis te hangen. Hiermee wordt de huid welliswaar opgerekt, maar of het resultaat er ook beter van wordt betwijfel ik. Vergelijk het maar eens met stammen die enorme gewichten aan de oren hangen. Het rekt op, maar mooi is het niet. Een vacuumpomp wordt wel aangeraden in advertenties, maar zijn eigenlijk bedoeld voor erectieproblemen omdat het bloed tijdelijk in de penis wordt getrokken. Penisstrechers zijn apparaten waarmee je een soort fitnes doet (je verzint het niet). Aanhangers zijn vooral te vinden op sites die ze verkopen en daarmee onbetrouwbaar. Je kunt het ook cosmetisch aanpakken. Een strakke buik (buikspieren trainen) en kort scheren zorgen voor een optisch effect. Heel veilig en ik denk dat vrouwen liever een man zien met een strakke buik dan een dikke buik met korte penis.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Penis

bij postorder bedrijven liggen waarschijnlijk massa`s van die pompjes, maar waarom zou je dat willen doen? je partner moet maar tevreden zijn met wat die krijgt, anders opzouten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100