Kan een penis dusdanig klein zijn waardoor de vrouw niks voelt tijdens penetratie en seks dus niet echt mogelijk is? (penis van 8-10 cm)

Ik bedoel dan van een penis tussen de 8-10 cm... is dat mogelijk dat de vrouw dan 'niks' kan voelen? Ik lees steeds vaker zulke verhalen op internet, dat de vrouw geeneens erg had dat de man erin zat. Dit lijkt mij een beetje tegenstrijdig aangezien je vingers wel voelt...(neem ik aan) is seks dan met zo'n maat en ervan uitgaande dat de vrouw een 'normale vagina' heeft dan zowat uitgesloten of niet meer een genot?

Weet jij het antwoord?

/2500

De lengte is niet het belangrijkste . Het belangrijkste is hoe je het doet !

Zolang jij geen sex hebt met aziatische mannen dan zal je dit probleem niet tegenkomen denk ik

Ha, die Annemaarie; Het zal best zo zijn dat vrouwen bij penetratie door grote stevige knoeperds meer voelen dan wanneer dat door een kleiner pikkie gebeurt. Dat wil echter niet zeggen dat het minder lekker is of dat ze er niets bij voelen en er niet opgewonden van kunnen raken. Een vinger voel je immers ook, lijkt me. Het gaat dus niet in eerste instantie om de maat van het instrument, maar om het talent van de speler. En los daarvan; sprietjes kietelen beter dan boomstammen.

Vrouwen zij. Goed in: "Faken" dus maak je daar maar geen zorgen om :p ze voelen het wel, maar het lijkt me niet echt HEERLIJK xD Maar die aziatishe meiden vinden het wel heerlijk denk ik ( Aangezien ze eraam zijn gewend)

Raar dat hier mannen zijn die antwoord geven. ;-) Maar het kan wel degelijk dat je niets tot weinig voelt. Vingers kan je veel beter sturen en die kunnen net het juiste plekje raken en zijwaarts gaan, daarom gaat die vergelijking niet op. Seks is wel mogelijk, alleen voelt de vrouw niet zoveel en zal hij er meer moeite voor moeten doen om haar bevrediging te geven.

Ik had gelezen dat ze al bij 6 cm ( mijn middel vinger is nog langer :p) een lekker gevoel kunnen krijgen terwijl het gemiddelde 16 cm heeft ( ik :p)

Ik snap niet waarom de mannen hierop reageren met hun penislengte te vermelden, maar goed dat ter zijde. Het kan best zo zijn dat de vaginale opening vergroot is door vroegere seksuele ervaring, en dan is het evenn wennen met de kleinere versie, dit hoeft niet te betekenen dat je niets voelt. Want voornamelijk de opening van een vagina is zee gevoelig en hoe een man ermee omgaat vind ik belangrijker dan dat hij maar wat gaan zitten bonken. Je zegt het zelf je zou je vingers wel voelen waarom dan een penis van 10 cm niet, ik denk dat die vrouwen overdrijven en onzin is dat je niets voelt. Je kunt ze wel hebben maar die zullen zeldzaam zijn, aangezien jij bedoelt met een normale vagina. De vrouwen hebben dan de kleine penis al gezien en zijn meer gefocused op dat, dan het genieten. Jammer maar pech voor der zelf

Nou, jullie kennen me toch niet in het echt en ik heb al zeer persoonlijke antwoorden gegeven. Zit hier lekker op m'n balkon in de schaduw dus vooruit dan maar weer. Ik heb weleens ervaren dat ik echt niks of bijna niks voelde. Dus dat werd geen goeie sex. En m'n eigen vingers heb ik weleens gevoeld ja, maar dat is iets anders! Dan ben je je er heel bewust van wat je aan het doen bent. Iedereen is verschillend geschapen. Ik ervaar geen genot bij een heel kleine penis. Dus ik vind -maar dat is persoonlijk- dat een maat wel degelijk uitmaakt. Omgekeerd maakt het voor mannen ook wel degelijk uit of hoe een vrouw geschapen is. Mensen moeten niet alleen bij elkaar passen maar het is ook heel prettig als ze sexueel samen passen! Snap je? Toegevoegd na 11 minuten: Ik vergat iets; er zijn natuurlijk ook nog mannen die heel goed weten wat ze moeten doen met hun vingers om het juiste plekje te raken. :) Toegevoegd na 15 minuten: Vergat wat iets heel belangrijks; mensen moeten meer praten en durven zeggen in bed over wat ze willen, wat ze lekker vinden. Dat helpt, dat is misschien eng maar effe doorbijten en het komt goed. Lukt dat niet met iemand dan wordt het nooit wat. Tsja..

Het ligt er aan hoe de clitoris ook gestimuleerd wordt, als dat allemaal wel goed zit maakt de maat niet zo veel uit.

Een penis kan inderdaad zo klein zijn dat een man er technisch eigenlijk niets mee kan (en dat is een root probleem), maar dan praat je niet over 8-10 centimeter ; daar weet een goede minnaar nog best weg mee. Sterker nog ; kleiner geschapen mannen ZIJN in de regel veel betere minnaars, omdát ze denken dat ze iets moeten compenseren. Groot geschapen mannen gaan er in de regel van uit dat die paar decimeter vlees meer dan voldoende is om het werk te klaren. Niet dus. Als je praat over een penis die maximaal de lengte van de eikel of zelfs minder (3-5 cm) uitsteekt, dan wordt het problematisch. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel operaties mogelijk om het deel van de penis dat zich in het lichaam bevindt (een aanzienlijk deel zelfs) meer naar buiten te brengen. De erectie wijst dan echter vaak niet meer omhoog, maar dat is in de praktijk ook niet zo belangrijk. Een heel korte penis wordt overigens niet zelden veroorzaakt door vetophoping op de schaamheuvel als gevolg van overgewicht. Dan zit het stuk lengte er wel, maar je kunt er niks mee omdat je eigen vet in de weg zit. En dergelijk vet gaat ook vaak gepaard met een wat dikkere buik, die het gebruik ook lastig kan maken. Blijft nog wel dat er een grote discrepantie kan bestaan tussen hoe de man maar ook de vrouw geschapen is. Zo rekbaar als een vagina ook is, de ene vrouw is echt ruimer of strakker dan de andere. In de Kama Soetra wordt hier al over geschreven. En als het verschil heel groot is, kunnen er problemen ontstaan. Een zeer groot geschapen man en een zeer klein geschapen vrouw kan pijnlijk geslachtsverkeer opleveren, een zeer klein geschapen man met een zeer groot geschapen / opgerekte vrouw kan vrijwel onmerkbaar geslachtsverkeer opleveren. Beide combinaties vragen gewoon om meer creativiteit in het liefdesleven, meer niet.

Ik denk, mocht een vrouw er niets van voelen, dan voelt de man ook alsof hij in het "luchtledige" zit. Een beetje raar gezegd, maar ik heb het wel eens horen zeggen door mannen. Wat ik weet, mocht een vrouw een minnaar hebben gehad met een behoorlijk dikke penis, want het gaat hier volgens mij meer om de dikte dan de lengte, dan is de vagina uitgerekt en dan zal ze van een minder dikke penis minder voelen. (een erg dunne bedoel ik). Maar na verloop van tijd dan "krimpt" de vagina weer en is weer in haar oude vorm. Hoe het zit na meerdere kinderen krijgen weet ik. Andere vrouwen ervaring?? Weet trouwens van 1 iemand die een penis had van 1,5 cm en erg dun, zoals topje van mijn duim tot eerste kootje. Daar kan je niets mee doen, helaas. Was erg zielig!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100