Als je eeen paar weken in een ziekenhuis moet liggen voor een ernstige aandoening hoe kan je best vermaken?

Ik heb alvleesklierontsteking en heb saaie dagen smorgens opfrissen en ontbijt dan beetje tv daarna lopen over afdeling hier en daar gesprekjes. en dan lunch smiddags tv kijken maar meestal is er niets op tv of een boek lezen. Wat doen jullie om de verveling tegen te gaan. smiddags bezoek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien kun je kaarten gaan maken. Er zijn meer mannen die kaarten maken en het kan ook heel goed liggend gedaan worden. Op internet kun je diverse kaartenmaak-sites vinden.

Filmmarathon, Games, puzzels, boeken schrijven en tekenen zijn maar een paar dingen die je, als je het leuk vind, de hele dag kan doen zonder te bewegen. Ik heb zelf een iPod, en dat is echt iets waarmee ik de hele dag bezig kan zijn. Nu zit ik bijvoorbeeld al een uur of 4 met een korte pauze om te eten. Toen ik zelf twee weken in het ziekenhuis lag heb ik geprobeert om de hele bijbel door te lezen. Ik kwam maar tot 1 kronieken. :)

Je kunt boeken lezen, puzzels maken, tv kijken, tijdschrijven en de krant lezen

achter de zusters aan zitten...lol kan ook... ja of andere patienten die er liggen gezelschap gaan houden, een sociaal praatje maken...

Er komen mensen rond met boeken van de ziekenhuis bieb. Je kunt je MP3 volzetten met je favo muziek Verzamel bij vrienden en kennissen leuke tijdschriften om daar te lezen Ga gedichten/verhalen schrijven Ga een schriftelijke cursus doen Ga je levensgeschiedenis op je laptop zetten. Leuk voor later Succes straks en ik wens je alvast een spoedige genezing!

Ooit eens gedacht aan een gratis bijbel cursus met jehovahs getuigen? Ze willen zeker ook aan je bed komen! Vraag maar via watchtower.org

Op forums zitten kan erg leuk zijn

gouden tip: koop een ipad! ;-)

Op GV: vragen beantwoorden, stellen, reageren en leren ;-)) Heeeeel veel beterschap en sterkte!!

Ga leren haken of breien. http://www.ekudos.nl/artikel/6159/echte_mannen_breien Toegevoegd na 1 minuut: http://lemonlizzie.blogspot.com/2011/04/al-die-willen-haken-moeten-mannen-met.html

Ga mediteren, dus de echte rust in jezelf zoeken. Nu doe je niks en brengt dat onrust. Wanneer je voldoende mediteert, verdwijnt die onrust en ervaar je rust. Komt je gezondheid ook ten goede. En ik geef gelijk toe, alle begin is lastig! De zen-groeten en beterschap, puur :-)

Ik lig ook regematig in het ziekenhuis, wat ik dan doe ik neem mijn foto toestel mee en geef mij zelf een opdracht, om iets speciaals te foto graferen bv de leukste verplegster. Je blijft bezig, en je kan het nog spanend maken ook. He su6 en veel sterkte, nog een tip vraag verpleging om een klusje zijn ze vaak blij mee bv post voor patiente rond brengen krijg je nog contact met andere patenten ook.

Laptop gebruiken als je er een hebt ... Ik zit het gips en ik kan ook niks doen alleen maar TV kijken, lezen en computeren ...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100