bobbeltjes?? zie uitleg

ik heb nou al een tijdje allemaal heeeele kleine mini bobbeltjes op me arm, ik denk zelf dat het geen jeugdpuistjes zijn. ze zitten alleen op me bovenarm, rond je spierballen;) soms probeer ik ze uit te knijpen maar dat gaat ook niet echt.
weet iemand wat het is en hoe ik ze weg krijg, ik vind het egt raar...!?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zijn het een soort blaasjes? Dan zou het zonne allergie kunnen zijn. Dat gaat vanzelf weer weg, mits je een beetje uit de zon blijft. Het kan ook een allergie zijn voor een bepaald soort wasmiddel, douchegel of huidcreme. Ook kan het zijn dat je iets bent gaat eten wat je voorheen niet at, waar de bobbeltjes door ontstaan. Dat kun je zelf een beetje onderzoeken door iets even een tijd niet te gebruiken.

Graag wat meer uitleg hoe ziet het er uit wat voor werk doe je en wat voor kleding draag je Ik heb namelijk last van zonnenblaasjes maar jij kan ook een allergische reactie

Mogelijk bedoel je Keratosis Pilaris http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/artikel-foto-upload/aandoeningen/38821-keratosis-pilaris-wat-kun-je-doen-tegen-rode-bultjes.jpg&imgrefurl=http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/38821-keratosis-pilaris-wat-kun-je-doen-tegen-rode-bultjes.html&usg=__6xYmcdq3caqvsmNueyYT5Gtz5Pc=&h=140&w=140&sz=4&hl=nl&start=1&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=0cGzGZTb1IwjjM:&tbnh=93&tbnw=93&prev=/search%3Fq%3Drode%2Bbobbeltjes%2Bop%2Bhuid%26um%3D1%26hl%3Dnl%26sa%3DN%26biw%3D1179%26bih%3D806%26tbm%3Disch&ei=hCPDTYKvCYi3-wa92-j2Aw

Ik heb het ook al gehad, toen ik te lang in de zon zat, Ik had waarschijnlijk een te lage factor gesmeerd. Ik heb toen gewoon elke avond mij ingesmeerd met aftersun en na een tijdje ging het weg. Dus als je hetzelfde hebt als mij: gewoon wat aftersun smeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100