Kan ik zomaar aan de pil? En krijg ik dan grotere borsten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet wel eerst naar de huisarts gaan, dan schrijft hij een recept voor je uit, en dan kan je meteen de pil ophalen bij de apotheek. Je krijgt er geen grotere borsten van, er is hooguit een kans dat je een aantal kilo's aankomt

Het kan zijn dat je borsten groter worden, maar dan zal dat zijn omdat ze nog niet volgroeid waren of dat je wat bijkomt. Je kan zomaar aan de pil, mits een voorschrift van een arts. Je hebt geen toestemming van je ouders nodig. De arts mag het ook niet vertellen, want hij heeft beroepsgeheim.

De pil is tegenwoordig lang niet meer zo schadelijk als vroeger, er zal dus niet zo moeilijk over worden gedaan. Al geeft de ene huisarts 'm zo weg, de andere wil eerst weten waarom. Je zal dit denk ik voor jezelf wel bedacht hebben waarom, dus dat kan je uitleggen en dan zul je het recept krijgen. Begin niet met een zware, maar een lichte die veel gebruikt wordt. Je kan dit opzoeken op internet maar de huisarts zal je er ook in adviseren. Volgens mij is het een fabeltje dat je er dikker van zou worden (en dus grotere borsten zal krijgen), volgens mij heeft het te maken met de hormonen die je wat meer laten eten. Als je merkt dat je sinds het gebruik last hebt van hoofdpijn, misselijkheid of andere nare dingen, probeer dan een ander soort pil. Soms duurt het een tijdje voordat je de juiste pil hebt gevonden die voor jou de minste bijwerkingen geeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100