bang voor anuskanker? Lees verhaaltje

ik heb nu 2 dagen last van, vond het zelf ook genant om te zeggen, maar jeuk tussen mijn billen, soms best hevige en ik merk het voornamelijk snachts. Vroeger heb ik dit vaker gehad dat ik me kan herrinerren en dat was ook voornamelijk snachts. Ik heb 2dagen geleden ongelooflijke steken rond mijn buik en maag ghad, dat ik amper kon ademen of rechtop zitten die zijn nu weg. Ik was een beetje aan het googlen en op een gegevn moment kwam ik bij anuskanker, ik heb al een hele tijd met het afvegenvan mijn ontlasting altijd een klein beetje bloed, klein beetje maar. Ik heb ook een tijdje aambeijen gehad, atkhans dacht ik en die zijn geloof ik nu weg dus ik vind het wel een beetje raar. Daarnaast heb ik ong 1.5 jaar geleden vaak last v mijn maag en buik gehad en heb ik ook een foto in het ziekenhuis moeten maken waar uitkqam dsat ik een soort van spastische darmen had...al met al lijken al deze klachten te wijzen op anuskanker en ik ben nu eigelijk best wel heel erg bang, is diy mogelijk?? Wat denken jullie of lijkt dit op een ander soort iets? Ik ben overigens 20jaar...ik hoop dat iemand me een beetje gerust kan stellen oid...:)

Toegevoegd na 4 dagen:
echt onwijs bedankt voor alle adviezen/tips en lieve reacties! ga morgen meteen een afspraak maken. bedankt!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Iemand kan u gerust stellen met een of ander mooi verhaaltje met het aantal percentage dat darm kanker voor komt maar daar heeft u niks aan. Ik adviseer u weer contact op te nemen met uw huisarts. Wellicht is er in deze 1,5 jaar een drastische verandering plaats gevonden waardoor ze ditmaal het probleem wel kunnen verhelpen. Gerust stel praatje: Op jongen leeftijd is de kans op kanker erg klein. Kanker is namelijk een cel-splitsing die fout gegaan is waardoor dit een "mutant" is geworden. Daarbuiten kan het ook voorkomen dat u aambeien heeft, dit is echter goed te behandelen.

Precies dezelfde klachten, al jaren. Ik heb ook onderzoeken gehad. Ik heb gewoon een spastische darm en de jeuk is eczeem, ontstaan door irritatie van vegen/persen/aambeien etc., daar heb ik nu een zalfje voor. De jeuk is ook voornamelijk 's nachts en om GEK van te worden. De klachten van een spastische darm kan je grotendeels voorkomen door het juiste eetpatroon, hiervoor kan je eventueel bij een diëtiste terecht. Vooral veel vezels eten (volkoren), groente en fruit en niet teveel suikers. Pasta is meestal een crime, zo ook spicy food, beter vermijden. Misschien een gekke tip, maar ik kreeg hem van de huisarts. IJsklontjes helpen tegen de jeuk, eventueel gewikkeld in een washandje. Zinkzalf kan al helpen, of vraag naar een cremetje bij je huisarts.

ziekte van crown kan ook.. dat komt tot uiting op je 20ste ongeveer..ga gewoon naar de dokter ermee! succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100