Ik train 6x per week, ik volg een dieet bij een diëtiste, maar val niet af, wat kan ik hier tegen doen?

Hallo, ik ben 197 cm en weeg 100 kg. Ik ben al vrij stevig gebouwd. Ik wil graag afvallen maar ik train al, schrik niet, 6(!) keer in de week. de voeding die ik krijg is afgesproken met een dietiste. DUS HELP WAT KAN IK ER TEGEN DOEN?

Toegevoegd na 14 seconden:
ben nog maar 14 jaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Om af te vallen, moet je je training richting op cardio en niet op fitness. Duursport. Na ca een half uur in de juiste hartslagzone getraind te hebben, begint het lichaam pas met vetverbranden. Een trainer kan je helpen met het opstellen van een trainingsprogramma.

Doordat je traint bouw je spieren op en kom je aan, daardoor lijkt het of je niet afvalt, doe eens een vetpercentage test en doe dat eens in de maand en kijk of het werkt, want op deze manier lijk je niet af te vallen. En anders geduld hebben en zo doorgaan.

Ik weet ten eerste niet of ik dit wel moet geloven. Ten tweede geef je 2 verschillende lengtes aan. Maar dat terzijde.. Eerst moet je even nagaan of het bij jou vet of spieren zijn die je een hoog gewicht geven. Is het dat eerste, dan moet je even met je diëtiste overleggen. is het dat tweede; laat het lekker zo. Meiden houden wel van gespierd.

Je bent in de groei, hierdoor kan het goed zijn dat je niet afvalt, je komt alleen minder aan dan wanneer je niet zou trainen en geen dieet zou volgen. Vraag je dietiste eens wat ze ervan vind, maar mij lijkt het niet ernstig.

Is dat heel erg teveel dan 100kg op bijna 2 meter. Maar goed ik weet niet of het voor mannen opgaat maar wij vrouwen meten met een centimeter de omvang op en dat is beter en sneller te zien dan de weegschaal.Ik bedoel ik val meestal in het begin alleen centimeters af en weinig tot niets op de weegschaal. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100