is het deze week te koud om sochtends op de fiets een vest aan te doen in plaats van een jas? of kan het deze week al wel?

Zie vraag

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

'ochtends is het echt nog behoorlijk koud. In de nacht daalt de temperatuur ook nog naar rond de 2 graden. Door het zonnetje nu overdag lijkt het al bijna zomer, maar zo voelt het in de ochtend niet. Ik zou persoonlijk een jas aantrekken en geen vest.

als je door een stad fietst kan dat in een vest. als je door het platte land rijd zou ik persoonlijk wel een jas aan doen. als je het snel koud hebt doe dan een jas aan met daaronder een shirt en geen vest.

Het lijkt me dat dit aan je eigen kouwelijkheid ligt en aan het risico op ziektes dat je wilt nemen. Persoonlijk zou ik me er 's ochtends, als het koud is, nog niet aan wagen.

Het is nog steeds maart. Met hier en daar nachtvorst. Ik zou een jas aandoen. Hoeft niet je dikke winterjack meer te zijn, maar iets voor voor-/najaar. En als het lekker is buiten, dan hou je de jas los.

doe toch maar een jas aan als je het te warm krijgt kan je hem uitdoen.

dat ligt eraan hoe snel je fiets, en moet je zelf aanvoelen. als je tegen 15 fiets zal't misschien wat koud zijn. als je tegen 30 rijd is zelfs een vest te warm

De laatste ochtend deze week is al geweest. Bedoel je volgende week?

ik zou dat niet van de antwoorden hier of Piet Paulusma af laten hangen. ALs je een vest aan hebt en je doet een stap naar buiten, (niet beschut) dan merk je vanzelf wel of dat kan of niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100