Wat is jouw motto van het leven ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Blijf je dromen volgen, die zijn alleen bij jou bekend, blijf opstaan en doorgaan ook al word je vaak afgeremd een 'nee' hoeft geen 'nee' te zijn misschien een andere weg om te kiezen blijf proberen dan kan je niet verliezen

Prijs de dag niet voor het avond is.

Leef je leven en niet die van een ander.

Ik ben nog aan t zoeken ;)

Vrees niet, dan ben je vrij.

leef zoals je wil doe niemand kwaad en laat andere hun leven leven.

Never Give Up

Het kan altijd erger. Klinkt negatief, maar werkt wel.

Je mag best naast mn bord scheiten zolang je maar niet in mn eten spetterd.

Maak er wat moois van

Ik bepaal zelf de kwaliteit van mijn leven bepalen! Toegevoegd na 51 seconden: zonder het laatste 'bepalen' uiteraard

wie geen fout maakt, maakt meestal niets

Kijk niet naar anderen.

Carpe diem !!! De dingen die je overkomen kun je niet altijd kiezen maar wat WEL kan is kiezen wat het met jou DOET!!! als je dat in de gaten houd is er zo onzettend veel om van te genieten. 1. en wat je niet veranderen KUNT, accepteer het en geef het een plek. Ik ben te lui om me er druk over te maken 2. wat je WEL kan veranderen, daar moet je je dan ook 100% voor inzetten. 3. De keuze: 'is het te veranderen door mij?' is vaak een heel erg moeilijke. Zondig tegen regel 1. en je wordt gefrustreerd, je probeert aan dooie paarden te trekken en wordt heel moe en er verandert niks Zondig tegen regel 2. en je wordt apatisch Regel 3, het kiezen, daar worstel je mee tot je laatste dag:) Voorbeeld: Schande dat we zoveel belasting betalen! Denk je misschien wel eens. denk dan na: KAN ik daar iets aan doen? Naar Den Haag gaan en me inzetten voor een goede partij, me in de partij naar voren werpen en de tarieven gaan veranderen. Als dat niet KAN (geen tijd of gelegenheid) DAN heeft het geen enkele zin om je er nog druk over te maken. Kost veel moeite, hoewel het aan de borreltafel lekker klinkt, met iedereen mee-boe-roepen. Helpen doet het niet Bij elke tegenslag in het leven, groot of klein, even deze 3 regels doordenken. Het helpt echt!

when life gives you lemons, make lemonade.

Leven en laten leven.

Ha, die Addy; Het gaat niet om wat je bereikt, maar om de keuzes die je maakt.

Leef met de dag.

mijn motto is Altijd positief blijven denken

Als dit m'n laatste fout is ziet het er slecht voor me uit.

Wie geeft wat hij heeft, is waard dat hij leeft. Voor mij betekent dat dat je niet alleen leeft voor jezelf en je eigen genot, maar dat je ook moet proberen een positieve rol te spelen in het leven van een ander. Je hoeft niet altijd het verschil te maken, maar je kunt altijd wel ergens een kleine bijdrage leveren of een schouder of steunpuntje zijn. Maar er zijn er meer, waarvan er ongetwijfeld een aantal met mijn christelijke opvoeding te maken heeft ; behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden, kijk eerst naar de balk in je eigen oog, dat werk. En misschien wel de belangrijkste : think for yourself, question authority. Je wilt niet weten hoeveel ongefundeerde bullshit we door de strot geramd krijgen langs zeer respectabele kanalen, omdat er enorme financiele belangen achter zitten. En de hoeveelheid mensen die al die stront slikt voor zoete koek is op zijn minst onrustbarend.

Pluk de dag, maar laat de bloempjes staan.

Pluk de dag!

Ga voor kwaliteit, niet voor quantiteit...

Ik heb er meerdere. Mijn telefoon zegt: Carpe Diem (pluk de dag). Het motto waar ik het meest naar probeer te leven is: "You cannot discover new oceans, unless you have the courage to lose sight of the shore" Kortom: Om nieuwe dingen te ontdekken moet je af en toe iets ouds los durven laten!

Echt belangrijke mensen zijn mensen voor wie belangrijk zijn niet belangrijk is.

Behandel je naasten zoals je zelf behandeld zou willen worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100