Vrijdag moet ik voor meer dan 100 mensen zingen en ik ben heel erg verkouden! Wat moet ik doen?

Heeft iemand tips om van deze stomme verkoudheid af te komen? Ben hopeloos. Mijn stem klinkt heel slecht. Ik kan zo echt niet zingen.... voor publiek! Heeft er iemand een gouden tip? Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer Kaloba. Heeft bij mij snel geholpen tegen een best ernstige verkoudheid.

Honing met Melk(Volgens mij:)

Zuinig zijn op je stem; weinig praten de komende dagen. Honing is daarnaast goed voor je keel. Je zou een stoombadje kunnen maken met wat munt of eucalyptus, en daar met je hoofd boven gaan hangen, met een theedoek over je hoofd zodat de stoom niet weg kan. Daar komt het allemaal een beetje 'los' van zegmaar. Hopelijk kom je iets tegen wat werkt, succes vrijdag!

Als je je echt zorgen maakt om je stem kun je het beste even advies inwinnen bij huisarts en/of apotheek. Zij weten het toch het beste. Gebruik in ieder geval tot vrijdag je stem niet te veel. Sterkte en succes vrijdag.

thee met honing! brood met honig! alles met honing

Warm houden, die keel. En goed slapen/rust. Alle energie voor de genezing. En damp-baden: hoofd onder een handdoek met heet water en dampo, zeker 10 minuten per keer. Succes vrijdag!

Tip van een kno-arts en ik geef deze tip tegenwoordig aan iedereen: meng in 1 liter lauw water 1 afgestreken eetlepel zout. Pak een leeg platic flesje met zo'n tuitdop (bv van spa blauw). Giet het zoute water erin. Hang boven de wadbak, druk 1 neusgat dicht en knijp krachtig het water in je andere neusgat. Doe dit 2x en dan over naar je andere neusgat. Herhaal het proces 3x per dag. Water is 2 dagen te bewaren. Daarnaast stomen. Sterkte en veel plezier met zingen!

warme melk met honing en thee met honing en tijdens het zingen een honingdropje achter je kiezen om het gemeerd te laten verlopen... zing goed in met de toonladders en forceer je stem niet. ga zo hoog als je ongeforceerd kunt gaan...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100