Hoe onthaar je definitief je benen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Harsen helpt slechts voor een paar weken, ik dacht dat er ook een soort laserbehandeling bestond en er bestaan ook ontharingscrèmes. Maar ik zou alles natuurlijk houden, niets is immers mooier dan dat. Hiermee probeer ik niet te zeggen dat ik van veel haar hou, scheren en harsen mag ;)

door je benen te laseren

definitief ontharen is niet mogelijk.. tenzij je je hele benen met een tattoo wilt bedekken ;) maar dat lijkt me niet hé?

Je kunt ze lichtbruin laten tatoeren, dan heb je en mooie benen & bruine benen!

Ik heb ooit gehoord dat je je haren kunt laten weg-elektrocuteren.

je zouden dan de haarzakken (waar het haar in groeit) moeten kapotmaken

Diverse mogelijkheden bij verschillende instituten. Hoe werkt definitief ontharen Voor het ontharen wordt een dunne laag gel op de huid aangebracht voor een optimale lichtgeleiding naar de haren en om de huid tegen de hitte van de lamp te beschermen. De flitslamp richt korte gedoseerde lichtflitsen op de huid. Het pigment van de haren absorbeert het licht en zet het om in warmte. De haren geleiden deze warmte naar de haarzakjes waar de verhitting de haarzakjes uitschakelt. http://www.boerhaave.nl/permanent-ontharen.htm en hier ook: http://www.centre-esthetique.nl/ontharen.htm Definitief ontharen door middel van laser is bedoeld voor alle huidgebieden waar men niet gewenst haar heeft. http://www.bylaser.nl/Laserontharing.aspx En hier zijn nog meer mogelijkheden, niet allemaal even definitief. Maar ook voor de zogenaamd definitieve methoden wordt geen garantie gegeven. http://www.definitiefontharen.org/

nou niet dat tato idee is goed

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100