Stroom schokje door me duim hoe kan dit en wat eraan doen?

Ik moest 40 kaartjes knippen die ik moest plastificeren, dat was nog wel moeilijk op zoveel te knippen want het was niet zo dun en licht als papier. Me duim tintelde en nu heb ik daar ergens een heel klein bobbeltje en als ik daar overheen ga komt er een soort stroom schokje door me duim, en ook als ik me tas of iets op bak, of mn broek omhoog trek. Is dit iets om mee voor naar de dokter te gaan? Weet iemand dat toevallig?

Toegevoegd na 7 minuten:
Ik heb het vanaf woensdag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan zijn dat door al dat knippen er een zenuw een beetje in de knel gezeten heeft. Dat komt meestal vanzelf weer goed. Kijk het nog een paar dagen aan, als je de klachten houdt kun je er mee naar de dokter gaan. (En je moet je tas niet te vaak opbakken, dat gaat erg stinken).

je hebt je duim een beetje overbelast die knobbel is te zien als een kleine kneuzing omdat je zenuwen in je duim redelijk aan de oppervlakte liggen,komen ze door die zwelling meer naar boven te liggen,waardoor jij het voelt of jij schokjes krijg je zult zien dat na 1 of 2 uur dit al veel minder gevoelig zal zijn

haha,, als eerste: respect voor stippel maar ze hebben wel gelijk doordat je zolang te veel last en concentratie op je duim en andere handspieren hebt gelegt kan er irritatie ontstaan, dat stroom schokje heb ik ook vaak maar dat knobbeltje ken ik niet. het is wel het verstandigst als je na een paar dagen even naar de huisarts gaat ofzo. misschien weet hij/zij wel wat er aan de HAND is. (XD) veel succes, en sterkte (als het echt heel pijn doet.)

Ik had hetzelfde als jou, maar dan bij m'n pink. Gelukkig heb ik het maar twee keer gehad.., maar het is wel echt pijnlijk en als je hem bewegen wil doet het heel zeer! Je houdt je vinger dus eigenlijk gespannen om hem niet te bewegen, daarom is het beter als je hem op een ondergrond legt, bijvoorbeeld een tafel. Aan dit euvel is niets te doen!! Ik ben er mee naar de dokter geweest en die zei dat er niets aan te doen was, en dat er gewoon een zenuw in de knel zat/heeft gezeten. Na een paar dagen was het weer over, ik heb het dus ook maar 2 keer gehad. Ben na de 2e keer na de dokter geweest, maar er was dus niets aan te doen. Gelukkig heb ik er geen last meer van. Maar misschien kan het ook komen omdat je vingers hebt die sneller 'blijven hangen'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100