Hoe kan je er voor zorgen dat je benen mooi slank worden? Welk soort oefening moet je dan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Veel fietsen.

nou als je veel fietst krijg je goede spieren, waardoor je volgensmy dikkere benen krijgt!

door lopen train je je voeten om in de vorm te blijven.. fietsen-lopen of alle oefeningen die je doet om jou benen te trainen

Alles met mate, maar fietsen, wandelen en joggen zijn goed voor je beenspieren, worden ze stevig en mooi van. Ga dus niet alleen fietsen of alleen maar lopen, dan kweek je spierbundels en dat wil je juist niet.

Iedere dag half uur Wii fit steppen

Bronnen:
Doe ik zelf ook!gaat goed!

Dat kan niet. Bij elke spieroefening train je, de naam zegt het al, de spieren en daardoor worden je benen inderdaad dikker. Wees dus tevreden met je benen. Bedenk dat mannen lange, slanke benen onder een kort minirokje helemaal niet interessant vinden. Armen vinden ze veel aantrekkelijker! Ook duiden stevige benen op een goede vetlaag die van noodzaak is bij het krijgen van een kind.

Niet te veel en te vet eten, veel lichaamsbeweging: fietsen, wandelen, hardlopen, altijd de trap nemen i.p.v. lift of roltrap, rek- en strekoefeningen doen, dansen.

Roosje, veel rennen , maar let er op dat je niet te hard op de grond komt met je voet, want dat is weer slecht voor je wervels. Van veel fietsen krijg je lelijke benen. Maar Roosje , je hebt al hele mooie slanke benen . Toegevoegd na 1 minuut: je hebtn 'n duimpje gekregen van me

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100