waarom zijn Nederlanders zo lang?

En in Nederland wonende allochtonen vaak ook

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Doordat we zoveel koe melk drinken een kalf moet in 4jaar groot worden er zit in koe melk dus erg veel stoffen die ervoor zorgt dat een kalf zo snel kan groeien.ij mensen is die groei niet zo snel maar doordat we wel al die stoffen binnen krijgen groeien we zo hard.Er zijn opgravingen gedaan bij kloosters uit de middeeeuwen de graven bevatten menselijke resten die qua grote niet verschilden van de gemiddelde lengte die wij nu nebben.Hard bewijs is er niet maar waarschijnlijk hadden de bewoners een voedings patroon dat ook veel koemelk bevatte.

Omdat de welvaart hier zo groot is. Goede voeding, goede gezondheidszorg, iedereen kan sporten.

Voor zover ik weet is dat nog niet officieel onderzocht maar men denkt dat dit door ons voedsel komt (hormonen etc). Dacht dat Noorwegen of Zweden ook een substantiele groei per generatie kent.

Goede voedingstoestand. De beste van de wereld.

Goede voeding, goede gezondheidszorg en, niet te vergeten, door en door verwarmde huizen. Dat mensen niet of nauwelijks meer energie hoeven te gebruiken om warm te blijven, is een van de voornaamste redenen waarom we hier zo extreem lang worden. Vrijwel niets gaat nog ten koste van de groei, waardoor vrijwel iedereen zijn maximale groeipotentieel kan bereiken. Ook de hormonen in onze voeding zijn buitengewoon bevorderlijk voor de groei. De vraag is of het allemaal even gezond is, maar dat is je vraag niet. Op dit moment zijn Nederlanders zo ongeveer de langste mensen ter wereld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100