iemand ervaring met mastermindgroepen?

ik kreeg een uitnodiging voor een mastermindgroep volgens de wetten van "the secret" (film). uiteraard staan op die site allemaal positieve reacties van mensen die de groep al volgden. Zijn er mensen op GV die hier ervaring mee hebben, en zo ja, kan je me kort briefen?
Deze vraag gaat dus NIET over de vraag of "the secret" al dan niet een zinvolle theorie verkondigd, of je er al dan niet in gelooft, of ikzelf er in moet geloven etc...
Het gaat enkel over de ervaring met de mastermindgroep....

Toegevoegd na 11 uur:
de mastermindgroep is gratis, maar ik wil mijn tijd zinvol besteden....vandaar mijn vraag dus

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een beetje lopen rondlezen over het idee van mastermindgroepen en het concept en de theorie staan me wel aan. Het ligt natuurlijk aan de inzet van alle groepsleden hoe succesvol een groep kan zijn. Ik heb me ook even verdiept in waar die film "the secret" over gaat.... Dat kan inderdaad een discutabel onderwerp zijn, hoewel ik bij diverse andere onderwerpen dit onderwerp zie terug komen. Het kan wel waar zijn, zou heel fijn zijn denk ik. Tja en of het dan echt werkt in zo'n groep blijft altijd de vraag. Aangezien ik het concept van mastermindgroepen wel vertrouw en jet de betrouwbaarheid van de wetten volgens de film niet ter discussie stelt zou ik eigenlijk zeggen.... Wat heb je te verliezen? :) Ik heb niet het idee dat je dan in een of andere secte ofzo terecht komt. Toegevoegd na 21 minuten: BTW, bedankt voor het filmidee :)

Ik ga er van uit, dat als je er geld voor moet betalen, de Mastermind groepen het briljante idee van iemand zijn om bij het universum financiele welvaart af te dwingen. Als het gratis is (en dat is het in veel gevallen) kun je natuurlijk gewoon lekker eens meedoen en kijken of het werkt voor jou.

Heb wat stukje gelezen van IvPP en daar worden enorm veel open deuren ingetrapt. Maar als je je daar op je plaats voelt...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100