Ik zou graag een proteïnedieet doen, maar hoe begin ik eraan?

Weet jij het antwoord?

/2500

door een dag te plannen.. en er helemaal voor gemotiveerd te zijn.. bv je begint op een datum bv 1 januari, en dan ga je het dieet doen...

Fase 1 (de strikte fase): Een minimum aan suikers en vetten. De voeding bestaat enkel uit de geselecteerde groenten en uit de proteïnesupplementen. Vermijd ook maar de minste inname van suikers, fruit, rijst, pasta, brood, koekjes, vetten, charcuterie. Let op: producten waar op staat 'mager' of 'zonder suiker' zijn meestal ook niet toegelaten. Magere producten bevatten doorgaans meer suikers, en 'zonder suikers' worden meestal gezoet met maltitol of gelijkaardig, en deze bevatten tevens veelkoolhydraten. Kijk op de samenstelling van wat je koopt, die mag niet meer dan 5g koolhydraten per 100g bevatten.

Bronnen:
http://www.protein.be/Methode/Fase1en2/tab...

Niet voordat je je bedacht hebt hoe je op gewicht denkt te blijven nadat je die proteïnekuur hebt afgerond. Een niet al te lange periode stug afvallen is namelijk de kunst niet. Iedere methode waar jij je in kunt vinden is goed, hoewel eiwitrijk/koolhydraatarm of -beperkt over het algemeen wel goed werkt. Op gewicht blijven is veel moeilijker en vereist blijvend andere leefgewoontes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100