Hoe kan je vechten tegen je negatieve gevoelens over jezelf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar moet je niet tegen vechten. Negatieve gevoelens zijn uitingen van ontevredenheid. Bekijk waar je echt ontevreden over bent en wat je er aan kunt doen. Vraag je zelf telkens af of het wel zo negatief is waar je over piekert.

Jij denkt negatief over jezelf, waarom doe je dat??? Ben je niet tevreden over je uiterlijk misschien, tegenwoordig is daar al veel advies voor. Of zijn deze gevoelens op de echte "jij" gericht?? Vraag eens aan anderen hoe zij over je denken. Je zal zien dat je de meeste problemen eigenlijk zelf het zwaarst overtrokken hebt, die jou in die neerwaartse spiraal trekken. Echt het werkt; Vragen en praten helpt, vechten niet.

Door te oefenen... Telkens als je een negatieve gedachte hebt moet je die omzetten in een positieve gedachte Toegevoegd na 48 seconden: Vraag jezelf af is dat wel zo? Maar wacht is ik kan dat wel wat ik nu tegen mezelf zij klopt het? Schrijf het op in een dagboek en ga na of het wel klopt Toegevoegd na 1 minuut: Vraag jezelf af is dat wel zo? Maar wacht is ik kan dat wel wat ik nu tegen mezelf zij klopt het? Schrijf het op in een dagboek en ga na of het wel klopt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100